Birthday look

(English below)

Juhlistin lauantaina syntymäpäivääni (hieman etukäteen tosin) kutsumalla ystäviä meille istumaan iltaa. Juhlat sujuivat oikein mukavissa merkeissä; ruoka ja juoma tekivät hyvin kauppansa, ja naurua riitti sen verran paljon, että välillä joutui korjailemaan silmämeikkiä. Loppuillasta suuntasimme paikalliseen yökerhoon. Sitä muuten tajuaa yhtäkkiä olevansa vanha, kun joraa innoissaan noin 10 vuotta vanhan biisin tahdissa ja huomaa, etteivät baarin muut asiakkaat edes tunnista kyseistä kappaletta...koska he olivat biisin julkaisuvuonna 8- tai 9-vuotiaita. Apua.

No, tässä joka tapauksessa pari kuvaa illan asusta. Kokonaisuuteen pääsi jotain upouutta, mutta myös jotain ikivanhaa (ei kuitenkaan sentään niin vanhaa, kuin synttärisankari itse).Toppi/top - Seppälä
Hame/skirt - Sokos/Gossip
Sukkahousut/tights - KappAhl
Korut/jewellery - lahjoja/gifts
Bolero/shrug - Seppälä
Kengät/shoes - Seppälä
Laukku/clutch - Lahja/gift


I know, I know. Kokomustaa taas. Mutta ainakin asusteissa oli vähän väriä! Sain kuin sainkin nyt syntymäpäivälahjaksi tuohon turkoosiin kaulakoruun sopivat korvikset. Alunperin olin ajatellut punaista toppia, mutta saatuani nuo korvakorut päätin pysytellä mustassa, että korujen turkoosi pääsee parhaiten oikeuksiinsa. Tuo Gossipin hame on uusi alelöytö (18 €). Oli kiva löytää pitkästä aikaa vähän lyhyempi hame, ja tykkään tuosta hieman barokkityylisestä kuosista (joka ei ikävä kyllä näy kuvissa kauhean hyvin). Musta satiinitoppi on muinaisjäännös vuodelta keppi ja kivi, mutta en ollut käyttänyt sitä todella pitkään aikaan, joten se tuntui melkein uudelta, heh. Kengiksi vaihdoin ulos lähtiessä Aleksi 13:sta mustat kiilakorkosaappaat. 


Tukkakin sai juhlan kunniaksi hieman uutta väriä. Olin loppujen lopuksi erittäin tyytyväinen tuohon asukokonaisuuteen, vaikka olisinkin kaivannut hieman enemmän väriä. Fiilis oli joka tapauksessa loistava!

Vanhus kiittää ja kumartaa. Hyvää loppiaista!

In English: I celebrated my birthday on Saturday. I have to say it was a pretty awesome night - just eating, drinking, dancing and laughing so much with some of my best friends. 

As for the outfit, it was a combination of old and new. The skirt (Sokos, 18 €) was new, but the satin top was pretty ancient. I love the pattern on the skirt, and I hadn't worn the top in ages so it almost felt like new, haha. Notice I also got new earrings to match the necklace I got last year! 

I think this was a nice look, although I kind of wish it would've been more colorful. However, I had fun and I looked pretty, and that's what counts!

Comments

 1. Aivan ihastuttava! Mielestäni muu väri olisi syönyt koruiltasi niiden ansaitseman näkyvyyden. Musta on tyylikästä, kun se yhdistää näin onnistuneesti yhden värisiin koruihin :)

  Niin ja syntymäpäivä onnittelut :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, sekä onnitteluista että kommentista! :)

   Delete
 2. Upea kokonaisuus! Komppaan ylempää, korut ansaitsevat tulla nähdyksi, muut värit olisivat syöneet tätä iloa pois.

  Onnea, näin etukäteen :)

  ReplyDelete
 3. Onnea ja mikä vanhus....HAH, edes minä (paljon vanhempi) en ole kuin nuorekas tuulahdus vain ;) Halauksia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos L... ja joo, nuoriahan tässä ollaan, mua nuoremmat on suorastaan lapsia vielä! ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts