2014

(English below)

Hyvää uutta vuotta! Toivottavasti vuosi vaihtui kaikilla mukavissa merkeissä. Täällä oltiin ihan kotosalla, mitä nyt tuttavapariskunta piipahti käymään, ja puolen yön aikaan lähdettiin ulos katsomaan ilotulituksia. Mutta oli kyllä erittäin mukava ilta. Ja tässäpä illan asu!


Paita/top - KappAhl
Hame/skirt - H&M+
Kengät/shoes - Seppälä
Sukkahousut/tights - H&M
Rannekoru/bracelet - Seppälä


Pitkästä aikaa jotain uutta, jee! Paita löytyi KappAhlin alesta, enkä tietenkään voinut vastustaa tuota kimallusta. Alennettu hinta ja 20% lisäalennus klubikortilla puhuivat myös ostopäätöksen puolesta. Loppusummaksi taisi jäädä 8 €. Toinen uutuus on tuo Hennesin tekonahkahame, joka ei ollu alennuksessa, mutta eipä se 14,95 € alkuperäishintakaan päätä huimannut. Tykkään tuosta kovasti; jälleen yksi esimerkki siitä, että plussakoon vaatteita on kuin onkin mahdollista toteuttaa nuorekkaalla tavalla. Eihän tuollainen tekokuiturätti vedä vertoja oikealle nahkahameelle, mutta ihan kiva vaihtoehto meille pienibudjettisille. Noita Hennesin sukkahousuja en kuitenkaan voi suositella - onnistuin rikkomaan kaksi paria vuorokauden sisään!


Meikissä valitsin perinteisen linjan, punaiset huulet ja tummat silmät. Hiukseni alkavat olla pahasti kampaajan käsittelyn tarpeessa...harmi, että en enää ehdi käydä tukanleikkuussa ennen syntymäpäivääni, vaan kotivärjäys saa riittää. 


Asusteeksi pääsivät kimaltavan rannekorun lisäksi avomieheltä joululahjaksi saadut Swarovskin korvakorut. Nuo ovat siitä jännät, että vaikka ne ovat periaatteessa kirkkaat, valkoista taustaa vasten väri on sininen ja tietyssä valossa (kuten tässä) tuollainen kultainen. Ihanat joka tapauksessa! 

Sellaisessa asussa aloitin vuoden 2014. Entäpä te?

In English: Happy New Year! This is what I wore last night. The sparkly top (on sale, 8 €) and the faux-leather skirt (14,95 €) are both new. I especially love the skirt - it's a great example of a fashionable plus size piece. However, I can't recommed the black tights I bought from H&M... I got two pairs and managed to destroy them both within 24 hours. 

I went for traditional party make-up and accessorized with a sparkly bracelet and my new Swarovski earrings (a Christmas present from my fiancé).

Hope you had a great New Year's Eve! 

Comments

 1. Kiva kokonaisuus! Oikein sopiva uuteen vuoteen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kyllä uv:na vähän kimallusta ja glamouria täytyy olla. ;)

   Delete
 2. Upea kokonaisuus. Huomasin erityisesti tuon hiustesi kauniin sävyn, se sopisi hyvin myös minulle :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Olen nyt värjännyt hiuksia muutaman kuukauden ajan samalla kevytvärillä. Enemmän juttua tuosta väristä on tässä postauksessa: http://koyhatkauniitjakurvikkaat.blogspot.fi/2013/09/new-hair-color-old-dress.html.

   Delete
 3. Meillä oli kotibileet ja ihan Adidaksen collegeissa mentiin koko porukka. Päätettiin pysytellä kotosalla ja se olikin hyväpäätös! :D Vanhuus ja viisaus...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen huomannut, että uusi vuosi on yleensä viisainta ja turvallisinta aloittaa kotosalla. ;)

   Delete
 4. I have never read your blog before, but it looks good and this outfit is perfect on you.It's a great colour on you. I'm a Norwegian living in UK, but I have travelled a lot in Finland. :) xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much for your lovely comment! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts