Winter pastels + new coat

(English below)

Koska päivänvalossa otetut asukuvat ovat tähän aikaan vuodesta harvinaista herkkua, halusin viime lauantaina ottaa kuvat ulkona, satoi tai paistoi. Ja silloinhan satoi - lunta nimittäin. Onneksi mittari ei näyttänyt kuitenkaan aivan kauheasti miinusta!



Neuletakki/cardigan - Primark
Hame/skirt - ASOS Curve
Saappaat/boots - Aleksi 13
Toppi/top - KappAhl
Sukkahousut/tights - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Lindex
Rannekorut/bracelets - Seppälä, H&M
Laukku/bag - LiLiane


Lunta alkoi tulla kuvaussession aikana ihan toden teolla, mutta mitäpä siitä. Kuvista tuli kuitenkin mielestäni aika onnistuneita, lukuun ottamatta noita isoja lumihiutaleita hiuksissa... Kyllä, lunta se on, minulla ei ole maailman näkyvintä hilseongelmaa. :D


Kuka väittää, ettei pastellivärejä voi käyttää talvella? Pukeudun arkena usein tummiin sävyihin, joten  viikonloppu on suorastaa pakko omistaa värikokeiluille. Tykkään tuosta laukusta ja neuletakista yhdessä, ja värikkäillä koruilla sai asuun vielä hieman lisäpotkua. Tuo Lindexin turkoosi kaulakoru on muuten uusi alelöytö. Lindexiltä löytyy nykyään todella kivoja asusteita edulliseen hintaan; tämä kyseinen koru maksoi muistaakseni reilut pari euroa. 


En toki jaksanut palella lumisaateessa pelkissä sisävaatteissa kovin pitkään, joten päätin että samalla olisi hyvä hetki kuvata myös uusi talvitakkini. (Tai no, uusi ja uusi...ostin tämän muistaakseni jo lokakuussa.)


Takkini ei ehkä ole henkeäsalpaavan upea, mutta se on lämmin, mukava ja tuulenpitävä, ja nämä ominaisuudet ovat ainakin minulle talvisin ulkonäköä tärkeämpiä. Tämäkin löytyi muuten Lindexiltä, ja hintaa taisi olla noin 90 €. Olen ainakin toistaiseksi ollut erittäin tyytyväinen takkivalintaani, mutta todelliseen testiinhän tämäkin pääsee vasta sitten -20 asteen pakkasessa...

Sellaista tällä kertaa! Onneksi työviikko on kerrankin mennyt erittäin nopeasti, ja huomisen jälkeen pääsenkin  jo pitkän viikonlopun viettoon. Ihanaa! Ohjelmassa on ainakin ihanien ihmisten tapaamista, kotona rentoutumista ja vähän remonttihommiakin. 

Toivottavasti muillakin on mukavia suunnitelmia itsenäisyyspäivälle ja viikonlopulle. :)

In English: It's almost impossible to get pictures taken during daylight this time of the year, but I somehow managed to have these taken on Saturday. It was snowing, as you can see, but I think these turned out OK. I really liked this outfit - who says you can't wear pastel colors during the winter months? I also wanted to introduce my new winter coat. It's not the most amazing, beautiful piece of clothing I own, but it's really warm ja comfortable. 

Comments

  1. Kaunis asukokonaisuus ja tuo laukkusi on upea :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) Olen ollut kyllä erittäin tyytyväinen tuohon laukkuun, se oli todellinen löytö!

      Delete
  2. ihana toi laukku!

    elamanikuvina.blogspot.fi

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts