Some things never change

(English below)

Julkaisin muutama päivä sitten Facebookissa kuvan, joka sai siellä osakseen suuren suosion. Tämä on mielestäni varsin hauska, joten päätin jakaa sen myös täällä blogissa.


Kuvassa olen minä 3- tai 4-vuotiaana, tarkkaa päivämäärää en tiedä. Noin 22 vuotta vanha kuva joka tapauksessa! Tästä huomaa hauskasti sen, että pukeutuminen ja asustaminen ovat olleet tärkeitä juttuja jo tuolloin - vai mitä sanotte noista erittäin hyvin yhteen sopivista sukista ja kaulakorusta. ;) (Olen muuten saanut tuon punaisen helminauhan tädiltäni, ja käytän sitä edelleen.)

Poseerausasentokaan ei ole juuri muuttunut vuosien varrella. :D

Mukavaa viikonloppua!

In English: I shared this photo on Facebook recently, and decided to post it here as well. I'm probably 3 or 4 years old in this picture, and as you can see I'm quite the fashionista! I especially love the way I've matched my socks to my necklace. And I just realized that I pretty much still pose like this in my outfit photos today, haha.

Have a great weekend!


Comments

 1. Voi että, miten söpö ja hauska kuva! :D Kiinnitin itsekin huomiota siihen, että edelleen ihan samaan tyyliin olet kuvissa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jep, ilmeisesti tuo poseeraus tulee mulle aika luontevasti. :D

   Delete
 2. Hyvä kuva :D Selkeää yhdennäköisyyttä havaittavissa. Näytät mun silmiin vaan vähän vanhemmalta kuin max neljä vuotiaalta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kyllähän tuosta itsensä tunnistaa. :D Mä olin aika iso ikäisekseni (jo tuolloin, heh)...olin jo päiväkerhossa selvästi pidempi kuin muut. En ole tosiaan ihan varma, milloin kuva on otettu, mutta äidin mukaan olen alle 5-vuotias tässä.

   Delete
 3. Oi että kun herttainen ja kiva kuva :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts