Silver nails

(English below)

Huh, mikä viikko! Väsyttää, joka paikkaa kolottaa ja tuntuu vähän flunssaiseltakin. Töissä on pitänyt kiirettä, paljon kotitöitä on tehty ja viimeisetkin joululahjat on hankittu. Onneksi olen kuitenkin ehtinyt tavata myös hyviä ystäviä, ja viikonloppu on omistettu pääasiassa rentoutumiselle.

Asuja en ole ehtinyt tällä viikolla kuvata, mutta korkkasin vihdoin viime kuussa Ginasta ostamani hopeisen kynsilakan, joten ikuistetaan nyt edes se tänne blogin puolelle.


Ainakin ne kiiltävät! Tykkään itse tästä lakasta kovasti, varsinkin nyt kun kynsissäni on edes hieman pituutta. Jotenkin sormeni näyttävät pidemmiltä ja hoikemmilta tämän lakkauksen myötä. (Ei sillä, että ne muutenkaan olisivat erityisen paksut. Sormet ovat niitä harvoja ei-paksuja kohtia kropassani, haha.)


Näissä salaman kanssa otetuissa kuvissa lakka näköjään kuultaa vähän läpi, mutta luonnossa tuo kahden kerroksen lakkaus on varsin peittävä. Lisäksi lakan pinta on täysin sileä, ja lakkaus on pysynyt lähes täydellisenä kolme päivää, vaikka en käyttänyt päällyslakkaa. Tässä se taas huomataan, että halvallakin voi saada laadukasta. Hyvä Ginatricot, ostan teiltä kynsilakkoja myös tulevaisuudessa!

Myöhäisillan pikapäivitys jää tällä kertaa lyhyeksi. Ihanaa, kun huomenna ei tarvitse herätä kuudelta!

Hyvää yötä kaikille.

P.s. Kiitos ihanan kannustavista kommenteista, joita jätitte edelliseen postaukseeni. Sain lisää itsevarmuutta kauniista sanoistanne!

In English: Just a quick nail post today. I finally tried the silver polish I bought from Ginatricot last month, and I think it's rather festive! It's a bit see-through in the pictures, but it looks much better in reality. I like how it makes my fingers look long and slender. The best part is that I put the polish on three days ago, and it still looks perfect! Pretty nice quality for a 3,95 € nail polish.

I've been super tired this week, so I'm going to spend the weekend relaxing. At least all my Christmas shopping is done now!

Comments

 1. Replies
  1. Kiitos! Oli kyllä mielestäni aika onnistunut lakkaostos.

   Delete
 2. Ginan lakat on parhaita, niissä on hyvä sivellin ja ovat riittoisia. Hintaan nähden todella hyviä! :) Kiitos kommastasi, liityhän mun lukijaksi jos haluat :) Alan kans seurailee sua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Noissa on kyllä hinta/laatusuhde kohdillaan. Kiitos kommentista ja vastavierailusta blogissani! :)

   Delete
 3. Kaunis lakka, jouluun sopiva blingi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia. :) Tuo sävy sopii kyllä vuodenaikaan.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts