I used to look great in this when I was thinner

(English below)

Olen aiemminkin kertonut täällä blogissa siitä, että tykkään laittautua myös koti-iltoja varten, ja testailen silloin usein sellaisia asuja, joihin itseluottamus ei välttämättä riittäisi julkisilla paikoilla. Lauantaina oli taas tällaisen asun aika; tämä oli ylläni alkuillasta, kun söimme avomieheni kanssa kotosalla, mutta vaihdoin sen "turvallisempaan", kun lähdimme ulos lasilliselle.Mekko/dress - Seppälä
Neuletakki/cardigan - ONLY
Sukkahousut/tights - Seppälä
Kaulakoru/necklace - Pieces
Rannekoru/bracelet - Seppälä
Kengät/shoes - Kookenkä


Olen ostanut tuon sinisen mekon muistaakseni keväällä 2010. On vähän surullista muistella, miten laitoin tämän silloin ylpeästi päälle joihinkin juhliin, ja ajattelin näyttäväni aivan älyttömän hyvältä. Niin ehkä näytinkin, koska itsevarmuutta oli rutkasti (ja kiloja vähemmän). Ja nyt mietin vakavissani, kehtaako tässä näyttäytyä edes omalle miehelle, joka on kuitenkin nähnyt kaikki meikäläisen muhkurat ja jenkkakahvat miljoona kertaa. Mutta kiskoin koltun päälleni ja päätin, että nyt en kyllä vaihda vaatteita (vaikka vaihdoin kuitenkin sitten, kun piti lähteä ulos, heh). Ja eipä näistä kuvistakaan niin kamalia tullut, ja mieheltäkin tuli ihan hyvää palautetta! 

(Hauskaa muuten, että tämäntyyppisiä peplum-mekkoja on tälläkin hetkellä myynnissä...enkä vuonna 2010 ollut edes kuullut sanaa "peplum".)

Mitäs mieltä olette, vieläkö toimii?

In English: I remember when I bought this blue dress in 2010 and felt amazing in it. These days, I feel quite insecure in it - I'm heavier now, and the dress is very close-fitting. However, on Saturday night I decided I was going to wear it, and it didn't look as bad as I feared! I did change into a more comfortable skirt and top combination before going out, but I wore this for several hours at home. 

What do you think - can I still pull this off?

P.s. I think it's funny that there are a lot of peplum dresses like this in stores at the moment... When I bought the dress in 2010, I didn't even know the word "peplum"!


Comments

 1. Nättihän tuo mekko on, ja aivan hyvin istuvakin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Tuo on onneksi sen verran venyvä, että muotoilevan alustopin kanssa näyttää siedettävältä vaikka painoa onkin kertynyt ostohetken jälkeen, heh...

   Delete
 2. Siis toimii! Ja tuon neuletakin kanssa antaa kyllä sulle melkoisen upean vyötärön... ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, kiitos! :) Neuletakilla on hyvä hämätä ;)

   Delete
 3. Siis sä oot kaunis ja mitkä muhkurat? Todella kaunis vaate ja ihana peplum!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos aivan ihanasta kommentista! Tuo neuletakki, muotoileva alustoppi ja hyvä ryhti ehkä vähän parantavat muhkuratilannetta. ;)

   Delete
 4. Toimii, kommaan ylempiä kommentteja!!! :D

  ReplyDelete
 5. Kaunis kokonaisuus ja tuo sininen sopii sinulle valtavan hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Tykkään kyllä tuosta sinisen sävystä. Se oli tuohon aikaan (2010-2011 akselilla) yksi lempiväreistäni, ja sen kyllä huomaa, kun katsoo silloin ostamiani vaatteita. :D

   Delete
 6. Todella upea mekko ja imartelee mun mielestä sun kroppaa kyllä todella hyvin! Olisit vain lähtenyt tuo päällä ulos, ihana

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, tästä kommentista tuli todella hyvä mieli! Ehkä ensi kerralla uskallan laittaa kyseisen mekon kaupungillekin, sen verran kannustavaa palautetta tästä on nyt tullut. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts