Super Cheap

(English below)

Työkaveri vinkkasi alkuviikosta, että Seppälässä on tällä hetkellä aika hyviä alennuksia. En ollut tänään enää niin hirveän kipeä, joten päätin käydä tarkastamassa paikallisen liikkeen tarjonnan ruokaostosten yhteydessä. Ja löytyihän sieltä jotain pientä kivaa!


Vaatepuolta en jaksanut edes katsoa sen tarkemmin, mutta asusteita kyllä pengoin. Ja ei voi kyllä väittää, että olisi mennyt paljon rahaa - ylläolevat tuotteet maksoivat yhteensä 4,80 €. Kyllä, 4,80 €. Kaikki tuotteet olivat -70% alennuksessa, ja lisäksi aletuotteita sai kaksi yhden hinnalta. Maksoin siis kahden aletuotteen hinnan ja sain neljä tuotetta.


En voinut vastustaa näitä säihkyviä sinisiä korviksia! Vähän bling blingiä talveen.


Kaunis hopeankimaltava rannekoru päätyi myös ostoskoriin.


Ja nämä kullanväriset korvakorut olivat vain niin hauskat! Nämä sopivat mielestäni hyvin myös arkiasua piristämään. 


Lisäksi ostin legginsit, joissa on tuollainen läpikuultava raita sivussa. Nämä eivät ole ihan normityyliäni, mutta ajattelin että ne sopisivat hyvin esimerkiksi Halloween-bileisiin. Ja let's face it, tuolla hinnalla ei paljon haittaa, vaikka jäisivät käyttämättäkin...

Sellaisia löytöjä! Mitäs tykkäätte? Parasta tässä ostosreissussa oli, että maksoin kaiken lisäksi nuo ostokset kesällä valmistujaislahjaksi saamallani lahjakortilla... Käytännössä sain siis kahdet korvikset, rannekorun ja leggarit ilmaiseksi. Ei paha!

Nyt jatkan lauantai-illan viettoa ukko-kultani kanssa. Ohjelmassa on leffaa, viiniä ja hyvää ruokaa. Täydellistä!

In English: I love mid-season sales! Today, I bought two pairs of earrings, a sparkly bracelet and some leggings from Seppälä, and guess how much they cost? 4,80 €. Yes, I got all the items in the first picture for less than 5 €. Pretty great! I hope you guys have a great Saturday night. I'm going to spend tonight with my lovely boyfriend, watching a movie and eating a delicious dinner. Life is good.

Comments

 1. Hyviä löytöjä , nuo siniset korvikset on niin nam <3 !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ne on kyllä kivat, heti kun näin ne tiesin, että nuo minun on saatava. :)

   Delete
 2. Nyt tekee mieli mennä tsekkailemaan Seppälän alet itsekin! :D Ihana varsinkin tuo rannekoru! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa kyllä! Työkaveri oli tehnyt tosi hyviä löytöjä myös vaatepuolelta. :) Ja kiitos, tykkään itsekin tuosta rannekorusta hirmu paljon. :)

   Delete
 3. Hyviä löytyöjä, nuo siniset korvikset ovat aivan ihanat!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts