Summer memories

(English below)

Tulin uudestaan kipeäksi, tällä kertaa ihan kunnolla. Loppuviikko menee lepäillessä ja flunssaa parannellessa, aika tylsissä merkeissä siis. Lisäksi tänään satoi ensilumi, mikä tuntuu todella hassulta, koska puut ovat vielä täynnä lehtiä. Talviseen säähän ja flunssaan turhautuneena päätin muistella hieman kesää Like a Drift in a Stream -blogin Mirvan minulle esittämän haasteen kautta.

Haasteen ajatuksena on julkaista seitsemän kesäistä kuvaa jotka kuvaavat seitsemää kesäistä sanaa.

In English: I decided to accept a challenge from the lovely Mirva, who tagged me in her post a while ago. The idea is to post seven pictures that represent seven words about summer. I have the flu right now, it's cold outside and I feel pretty miserable - maybe remembering sunny summer days will help!


Garden


Yummy


Bubbly


Accomplishment


Sparkle


Colorful


RelaxedViime kesä oli yksi parhaista pitkään aikaan, ja sitä on sen vuoksi mukava muistella. Vaikka olin valmistumisen jälkeen hetken työtön, ja se aiheutti epävarmuutta, muilta osin kesä oli lähes täydellinen. Muun muassa uusi koti, upeat ilmat, maisteriksi valmistuminen ja kivat reissut hyvässä seurassa tekivät kesästä 2013 todella mieleenpainuvan ja tärkeän. Onneksi myös talveksi on luvassa paljon kaikkea hienoa - ja aika kuluu niin nopeasti, että kohtahan se uusi kesäkin taas tulee. ;)

Hauskaa loppuviikkoa, pysykää terveinä!

Hope you guys all have a great rest of the week and don't catch the flu like I did!

Comments

 1. Kesä on ihmisen parasta aikaa siis paras vuodenaikoja kevään ohella. Kauniita kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuli kyllä niin hyvä mieli, kun katseli noita kuvia, ja muisti kaikki hyvät hetket. Ja samaa mieltä, kyllä se kesä vaan on paras vuodenaika.

   Delete
 2. Ihania kesämuistoja :) Pikaista paranemista !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, eiköhän se tästä lepäämällä ja paljon lämmintä juomalla pikkuhiljaa helpota! Ja kiva, että tykkäsit kuvista. :)

   Delete
 3. Kenellä on tommosia liljoja pihassaan? Ihania! Ja muutenkin kivoja kuvia :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on. :) tai oli, saa nähdä mitä ens kesänä on. Toi kukkapenkki oli aika hoitamaton ja villiintynyt, joten pistettiin se kokonaan uusiksi...

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts