Cheap beauty

(English below)

Tämä torstaipäivä on kulunut sängyn pohjalla kipeänä, mutta onneksi olo on jo alkanut helpottaa. Sen vuoksi ajattelinkin nyt ajankuluksi kirjoittaa parista viime kuun kosmetiikkalöydöstä.


Lumenen Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow -luomiväri löytyi Sokokselta 8 euron hintaan. Olen jo kauan himoinnut tällaista, mutta noiden normaalihinta taitaa olla jotain 15 euron luokkaa, enkä ole raaskinut maksaa niin paljoa yhdestä luomiväristä. Valitsin sävyn 23 "Jääkristallia". Tämä toimii loistavasti iltameikissä, joko yksistään tai toisen värin päällä. Pysyvyys tässä on ehkä vähän turhankin hyvä - meikinpoiston jälkeen luomille jää aina muutamia kimaltavia hippusia. Onneksi ne kuitenkin yleensä katoavat aamuun mennessä, ja muuten kyseessä on mielestäni varsin mukava tuote.


Toinen uusi silmämeikkisuosikkini tarttui mukaan taannoiselta Tuurin reissulta. Maybellinen One by One Volum' Express Mascara maksoi siellä vain hieman alle kymmenen euroa, joten päätin kokeilla sitä. Täytyy myöntää, että tein ostopäätöksen melkein pelkästään kivannäköisen pakkauksen perusteella, mutta tällä kertaa se kannatti.


Minun lyhyistä, lähes näkymättömistä ripsistäni tulee tämän avulla oikeasti pitkät ja tuuheat! Tuo harja on ripsilleni aivan täydellinen, ja vaikka olen aika tumpelo meikkaaja, minäkään en onnistu suttaamaan tuolla. Voin siis suositella tätä tuotetta lämpimästi!


Samaiselta Tuurin reissulta löytyi myös yksi uusi kynsilakka. Minulla on aiempia positiivisia kokemuksia Lumenen Gloss & Care -lakkojen laadusta, ja tällä yksilöllä oli hintaakin vain pari euroa. Tietysti se päätyi ostoskoriin!Vaikka lakan sävyn nimi on "Kesän kukkia", mielestäni tuon värin voi tulkita myös syksyisen marjaiseksi. En ole lähiaikoina jaksanut lakata kynsiäni, joten en vielä tiedä, miltä tämä kynsillä näyttää. Siitä kuvia siis myöhemmin!

Sellaisia löytöjä! Huomenna onkin sitten jo perjantai. Viikonlopun tavoitteena on ottaa ainakin jotkut asukuvat, ja käydä ehkä kaupungilla metsästämässä uutta talvitakkia... Toivottavasti tämä tauti nyt häipyy nopeasti, ettei koko viikonloppu mene ainakaan sairastaessa.

Mitäs muuten tykkäätte näistä meikeistä, onko teillä omia kokemuksia kyseisistä tuotteista?

In English: I've been ill today, so I decided to cheer myself up by writing about some new make-up I bought last month. I love the Blueberry Long-Wear Crystal Eyeshadow by Lumene in 23 "Ice Crystal" (8 €) - it's perfect for evening make-up, and very long-lasting (sometimes even too long-lasting, since I keep finding little pieces of glitter on my pillow in the morning). I also love Maybelline's One by One Volum' Express Mascara (9,90 €) - it actually makes my short lashes look long and gives them volume. The third thing I bought was a Lumene Gloss & Care Nail Polish in 25 "Summer Flowers" (2 €). Despite the name, I think this is a great shade for autumn.

Comments

  1. Kivoja ostoksia. Tuo kynsilakka on kovin kauniin värinen! Luomivärikin on ihana, liki saman värinen on meikkipussissa GOSHilta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minäkin ihastuin heti tuon kynsilakan väriin, se oli jotenkin niin erilainen kuin kaikki aiemmat lakkani. :) Voin kuvitella, että se sun GOSHin luomiväri on myös tosi kiva. Tykkään itse kyseisestä merkistä, ja niistä on välillä esim. Sokoksella ja Emotionissa tosi hyviä tarjouksia.

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts