Casual Friday

(English below)

Olen viettänyt tänään vapaapäivää aika rennoissa merkeissä, siivoillen, lenkkeillen ja tv:tä tuijottaen. Yritin myös varata hammaslääkäriaikaa...saan kuulemma puolen vuoden kuluttua kirjeen, ja sitten voin varata sen varsinaisen ajan. Olen siis jonossa...jonoon. Selvä pyy. :D

Asukuvat tuli napattua nopeasti ennen kauppaan lähtöä. Vähän tylsää meininkiä, I know. Ehdin kuitenkin nykyään tosi harvoin ottaa asukuvia arkena, joten joka tilaisuus täytyy hyödyntää!


Farkut/jeans - Lindex
Kengät/shoes - Citymarket
Pitsipaita/black top - H&M
Alustoppi/pink top - Vero Moda
Korvikset/earrings - Seppälä


Tämä oli mielestäni ihan mukava kokonaisuus - pidän tuosta pienestä värin pilkahduksesta mustan paidan alla. Harmikseni tuo H&M:n pitsipaita on vähän lyhentynyt (ja leventynyt) pesussa, eikä se istu enää niin kivasti kuin ennen. Pidemmän topin päällä sitä kuitenkin voi vielä käyttää. Nuo Lindexin farkut ovat muuten nykyään päälläni harva se päivä - ne ovat vain niin käsittämättömän mukavat! Odotan kauhulla sitä päivää, kun nuo kuluvat puhki, ja joudun etsimään käsiini uudet luottofarkut...

Eipä sen kummempia tänään, kaiken kaikkiaan hyvin rento ja tavallinen päivä. Mutta toisaalta ihan mukavaa, että välillä on näitä arkivapaita - ehtii kerrankin tehdä niitä kotihommia, joita ei iltaisin jaksa. Ja ihan vain olla. 

Huomenna onkin sitten luvassa hieman enemmän jännitystä! Suuntaan päiväksi Helsinkiin tapaamaan kavereita. Ja voisihan sitä hieman kauppojakin katsella... Olen oikeasti ostanut viime aikoina huolestuttavan vähän vaatteita. Tässähän alkaa olla jo vieroitusoireita! ;)

Mukavaa viikonloppua!

In English: Today's outfit. I had a day off from work and kept it pretty casual. I like the black and pink together, though. Tomorrow I'm going to Helsinki to see some friends...and hopefully to do some shopping. I feel like I haven't bought anything for myself in ages! Anyway, it'll be a fun day. Hope you have a great weekend planned, too!

Comments

 1. No eikä ole ees tylsä, hyvä yhdistelmä :)

  Aurinkoista viikkoa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kiva kun tykkäsit! Mukavaa viikkoa sinnekin. :)

   Delete
 2. Viskasin sua haasteella :) http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/2013/10/merkkeja.html

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts