New handbags!

(English below)

Laukkuongelmani lähti taas vähän lapasesta. Ajatella, että tämän blogin alkuaikoina pahin obsessioni olivat kengät! Nykyään tyydyn pääasiassa mahdollisimman mukaviin ja pelkistettyihin kenkiin, mutta ne laukut... en voi vastustaa niitä.

Laukkushoppailu pysyi aisoissa hetken aikaa, mutta nyt olen tullut ostaneeksi kaksi laukkua viikon sisällä. Hups? No, ainakin molemmat näistä olivat todella edullisia!Haaleanpinkki tekonahkalaukku on uusi arkilaukkuni. Tämä löytyi yllättäen lauantaina, kun olimme työporukan kanssa virkistysreissulla Tuurissa. En suoraan sanottuna ajatellut, että Kyläkaupasta löytyisi hirveästi mitään; olin varautunut lähinnä katselemaan ja ostamaan ehkä vähän karkkia. Mutta tämä kaunotar kiinnitti huomioni, eikä 15 € hintakaan ollut paha. Laukku on mukavan tilava, ja arvostan erityisesti tuota pitkää olkahihnaa. Laukussa lukee sisällä merkki "LiLiane", joka ei sano ainakaan minulle mitään...luultavasti siis joku näitä perinteisiä never heard markettimerkkejä. Toivottavasti tämä ei hajoa ihan heti, edullisuudestaan huolimatta!


Toisen laukkuihanuuden bongasin tänään Lindexin alehyllystä. Jostain syystä niitit viehättävät tällä hetkellä, varsinkin asusteissa. Katselin myös clutch-mallista niittilaukkua, mutta sitä en pystynyt oikeuttamaan itselleni, koska vaatehuoneeni pursuaa pieniä, suloisia mutta epäkäytännöllisiä kirjekuorilaukkuja. Tähän yksilöön sentään mahtuu ihan mukavasti ainakin puhelin, lompakko, hiusharja ja vaikkapa pieni meikkipussi. Hintaa tällä oli 11,47 €.


Sellaisia ihanuuksia! Mitäs tykkäätte - kumpi on enemmän teidän makuunne, tuo hieman naisellisempi pinkki tapaus vai rokimpi niittilaukku?

In English: Okay, so I might be a bit obsessed with bags at the moment... I resisted the temptation of buying a new bag for a while, but now I've bought two within a week. Oops? Well, at least they weren't expensive - the pink one (by some cheap brand called LiLiane) was 15 €, while the studded black one (by Lindex) cost 11,47 €. Which one do you prefer?


Comments

 1. Tykkäsin kyllä molemmista, kivoja ostoksia! :) Ehkä enemmän kuitenkin säväytti tuo eka, vaikka marketista olikin. Mutta niissäkin voi kyllä joskus tehdä ihan huippulöytöjä, eikä pelkän hinnan puolesta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kyllä minustakin harvinaisen tyylikäs halpislaukuksi. :) Ja toisaalta kyllä minulla ovat monesti esim. Cittarin ja Hennesin laukut kestäneet käyttöä ihan kivasti, vaikka ovat olleet halpoja. Ainoa, mikä vähän pelottaa, on tuo vetoketju...kokemukseni mukaan halvoissa laukuissa ne hajoavat helposti. Mutta jos laukku on muuten kiva ja hyvässä kunnossa, voihan siihen aina vaihtaa uuden vetskarin.

   Delete
 2. Tuo eka on just hyvänkokonen ja mallinen :) Mie aina ite suosin sellasia laukkuja joissa on just tuollanen pidempi olkahihna. Saa mukavasti vaikka olan yli sen. On tuo niittitapauksin kiva. Hienon näköinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja joo, pitkä hihna on kyllä aika must tuollaisessa arkilaukussa, jota tulee käytettyä päivittäin. Inhoan sellaisia lyhytkahvaisia laukkuja, joita ei saa edes kunnolla olalle vaan joutuu raahaamaan käsivarrella.

   Delete
 3. Onpas kauniita laukkuja. Jälkimmäinen ihastutti ehkä aavistuksen enemmän, mutta upeita ne ovat kumpikin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Noista on kyllä vaikea valita yhtä suosikkia, ovat keskenään niin eri tavalla kivoja. :)

   Delete
 4. Mullakin on clutcheja melko monta ja aina vaan käytän sitä yhtä :) Siksi tarvisinkin tuommoisen pienen olan yli menevän laukun, joka olisi kätevä esim. ostoksilla, kun yhtä kättä ei tarvitsisi uhrata laukun kantamiseen, vaan voisi kaksin käsin katsella juttuja :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kyllä nuo pidemmillä hihnoilla varustetut laukut ovat käteviä. Clutchit ovat ihania, mutta ei niitä kyllä arkena tule käytettyä...ja itse olen nykyään vielä tämmöinen tylsä kotimummo, enkä käy koskaan edes baarissa. :D

   Delete
 5. Ihana tuo niittilaukku, oon koittanut etsiä itselle jotain kivaa laukkua missä olisi niittejä. Tosin voihan sellaisen itsekin tehdä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Lindexillä oli kyllä monenlaisia kivoja niittilaukkuja alennuksessa (ainakin Tampereen Koskikeskuksen myymälässä siis, en tiedä miten pitkälti myymäläkohtaisia nuo alennukset ovat).

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts