New hair color, old dress

(English below)

Eilen illalla suuntasimme mieheni kanssa Espooseen juhlistamaan kaveripariskunnan tupareita. On se kyllä mukavaa, kun ystäväpiirissä järjestetään paljon kaikenlaisia illanistujaisia! Vaikka parasta on luonnollisesti päästä viettämään iltaa hyvien tyyppien kanssa, minä iloitsen aina erityisen paljon myös siitä, että kaikki juhlat ovat tilaisuus laittaa jotain hienompaa päälle ja muutenkin panostaa ulkonäköön. En olen erityisen innokas käymään baareissa (eihän tässä iässä sellaista enää jaksa!), mutta onhan se mukavaa laittautua, vaikka ilta vietettäisiinkin ihan vain kaverin kotosalla.

Tällä kertaa juhlavalmisteluni alkoivat jo aamulla hiusten värjäyksellä.


Olen jo pitkään suosinut kotivärjäykessä L'orealin Casting Creme Gloss -kevytvärejä, koska ne ovat hellävaraisia mutta pitkäkestoisia. Nyt sarjaan oli tullut uutuutena tällainen punainen sävy, jonka luvattiin olevan "red'licious" myös tummissa hiuksissa. Pakkohan sitä oli kokeilla!


Aika hyvinhän tuo tarttui! Kuontalo alkaa muuten olla pahasti leikkauksen tarpeessa, sen verran kuivilta nuo latvat tuntuvat...


Onnistuneesta värjäyskokemuksesta innostuneena jaksoin kerrankin jopa kihartaa hiukseni!


Meikissä pääosaa näyttelivät klassinen musta rajaus ja kaverilta saatu Maybellinen huulipuna. Itse juhla-asussa ei sinänsä ollut mitään uutta - täsmälleen sama Seppälän pikkumusta ja bolero yhdistelmä on näkynyt blogissa myös aiemmin - mutta kuvat olivat mielestäni aika onnistuneita, ja halusin siksi julkaista pari.


Tuli taas rikottua yhtä pukeutumissääntöä, kun yhdistin nuo Citymarketin ruskeat kengät muuten mustaan asuun. Mutta viis siitä! Oli myös kiva huomata, että viihdyin pitkästä aikaa erinomaisesti tuossa mekossa. Tuo on kyllä niitä vaatteita, joissa muutaman kilon painonpudotus tuntuu selkeänä, positiivisena erona.

Mitäs pidätte tästä lauantai-illan juhlalookista?

In English: I went to a house-warming party yesterday, and decided to wear my old ruffled LBD (Seppälä). This dress feels so much better now that I've lost a little weight! I also had a new hair color (L'oreal Casting Creme Gloss in "Love Apple") - not a very drastic change, just a nice, warmer red for autumn.

Comments

 1. Todella kaunis hiusväri! Mun silmään koko musta vaatetus kaipaakin jotain väriä sekaan, kun nyt sulla nuo kengät ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! :) Vähän kyllä harmittelin itse, kun kokonaisuudesta tuli taas niin musta...onneksi kenkien lisäksi tukka ja huulipuna toivat vähän väriä.

   Delete
 2. Kaunis hiusväri, sopii sinulle todella hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Punainen on kyllä se väri, jonka koen ehkä eniten omakseni.

   Delete
 3. Kaunis väri ja tykkään lookista muutenkin! :)

  ReplyDelete
 4. Todella kauniin väriset hiukset. Sopii paljon paremmin kuin tumma väri :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Paljon kiitoksia! Pidän itsekin tästä lämpimästä sävystä enemmän.

   Delete
 5. Sinulle on huomenna haaste blogissani :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts