Monday morning

(English below)

Nyt on luvassa jotain erittäin harvinaista! Nimittäin ennen töihin lähtöä otetut asukuvat. Silmistä ehkä vähän huomaakin, että kuvausajankohta oli ennen aamuseitsemää, heh...


Paita/ blouse - Lindex
Hame/ skirt - Seppälä
Sukkahousut/ tights - KappAhl
Kengät/ Shoes - Skopunkten
Korut/ jewellery - Seppälä
Laukku/ bag - CitymarketTänään oli niin kirpeän syksyinen aamu, että tuntui oikeutetulta kaivaa jo nilkkurit esiin varastosta! Pusero on Ideapark-reissuni satoa. Mielestäni tuo on aika kivannäköinen peruspaita, kaula-aukko on nätti ja hihanpituus imarteleva. Hintaa puserolla oli 12,95 €, aika peruskauraa siis hinnankin puolesta.

Utelias haluaa tietää - otatteko te muut työssäkäyvät bloggaajat kuvia aamuisin, vai vasta iltapäivällä/illalla töiden jälkeen?

In English: Another work outfit. I actually took these photos before 7 a.m., so I may look a bit tired! The blouse (Lindex, 12,95 €) is new, I bought it on Saturday. It's pretty basic, but flattering. Also, I kind of love wearing ankle boots again! 

Comments

 1. Jos ottaisin asukuvia ennen työvuoroani, ne voisivat olla pikkasen vähemmän tyylikkäitä. Nimimerkillä meikittömänä ja kollareilla yövuoroon! :) (Terveisin työkaveri)

  ReplyDelete
 2. Olet kuin oletkin päässyt jo töihin, hieno homma! :) Musta ei ois ottamaan asukuvia aamuseiskalta, joten nostan hattua. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, noin kuukausi sitten aloitin työt. :) Ei ihan omaa koulutusalaa vastaavaa paikkaa löytynyt, mutta mukava työpaikka kuitenkin. Ja heh, en kyllä itsekään ihan joka päivä kykenisi aamukuvauksiin... tämä oli poikkeustilanne. :D

   Delete
 3. Kaunis kokonaisuus, tuo hame on upea!
  Meillä otetaan kuvia töiden jälkeen, Kotinörtti nimittäin pinkaisee ovesta ulos samaan aikaan kun minä herään. Tai sitten rakas työkaverini ottaa ne töissä. Etnekin sydäntalvella valon ollessa vähäistä olen hänen apuaan hyödyntänyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Ja kuulostaapa kätevältä tuo järjestely, että työkaveri ottaa asukuvat. :)Itse tykkäisin ottaa kuvat aina aamusta, kun meikki ja tukka ovat parhaassa kuosissa....valitettavasti se ei aina tosiaankaan onnistu, joten iltapäiväkuvauksilla mennään suurin osa ajasta.

   Delete
 4. Hey Hanna,
  Love this blog and love your style etc.
  Thanks for always having an english summary so that non finnish reader can also understand everything...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much for your lovely comment! I'm glad you find the summaries useful. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts