Silver sequins

(English below)

Piipahdin viime viikolla KappAhlissa, ja sielläkin oli loppuale meneillään. Kaikki aletuotteet puoleen hintaan, joten tietysti raahasin sovituskoppiin ison kasan rättejä.


Kotiin asti lähti kuitenkin vain yksi vaate, hopeisilla paljeteilla somistettu musta pusero. Tämä paita oli pienoinen yllättäjä, koska se näytti henkarissa todella laatikkomaiselta. Päätin kuitenkin kokeilla sitä, ja päällähän tuo on varsin kiva! Käytin tätä kesälomareissulla parinakin iltana, kun kävimme ulkona syömässä. Yllä olevassa kuvassa yhdistin sen hieman arkisempiin farkkuihin ja sandaaleihin, jotka tasapainottivat mielestäni kivasti puseron juhlallisuutta. Asusteiksi riittivät Seppälän näyttävät korvikset.


Se huono puoli vaatteessa on, että materiaali on aika sähköistä ja liimaantuu helposti kiinni ihoon. Tämäkin ongelma ratkesi kuitenkin alustoppia käyttämällä. Hintaa puserolla oli alennuksen jälkeen vain 5 €, joten pikkuviat se saa kyllä jo edullisuudellaan anteeksi.


Toisena iltana yhdistin puseron Lindexin pitsihameeseen, mutta siitä yhdistelmästä en valitettavasti saanut kunnollista kuvaa. Tässä kuitenkin vielä lähikuva puserosta itsestään. Pidän erityisesti tuosta v-aukosta, ja myös nuo hihat ovat mielestäni tosi kivat.

Muita paljettien ystäviä?

In English: I found this sequined KappAhl top on sale for 5 €, and even though it looked a bit too baggy I had to try it on. You know I love a little sparkle! I actually ended up liking this a lot. The neckline suits me and I think the sleeves are cute. However, the material sticks to my skin a bit, so I have to wear a camisole underneath.

Comments

 1. On kyllä tosi kiva paita :) laskeutuu niin kauniisti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuo on kyllä niitä vaatteita, jotka näyttävät päällä paljon paremmilta kuin rekissä. :)

   Delete
 2. Kivan näköinen paituli, katselin noita ohikulkeissani muutamankin kerran, mutta en sovittanut. Sopii kyllä sulle hyvin !

  ReplyDelete
 3. Kaunit paita, joka sopii sulle hyvin :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts