Rock chic

(English below)

Vietin sunnuntaina leffailtaa parin ystävän kanssa, ja illan asuksi valikoitui jostain syystä jotain varsin rock-henkistä. Kenties vastapainoksi perjantai-illan naisellisuudelle?


Paita / shirt - Lindex
Hame / skirt - Asos Curve
Sukkahousut / tights - KappAhl
Kengät / Shoes - Vagabond
Rannekorut / bracelets - Seppälä
Kaulakoru / necklace - Glitter

Tuo Lindexin tekonahkapaita ei kyllä valitettavasti näytä kuvissa koskaan yhtä hyvältä, kuin luonnossa. Todella vaikeasti kuvattava materiaali. Enemmän juttua kyseisestä paidasta löytyy täältä. Asoksen hamehan on viihtynyt ylläni harva se päivä tänä kesänä, mutta edelleen löytyy uusia tapoja yhdistellä sitä.

 
Mielestäni tämä kokonaisuus on hyvä esimerkki siitä, että kokomusta asukin voi olla mielenkiintoinen, kun leikittelee hieman erilaisilla tyyleillä ja materiaaleilla. Esimerkiksi punaisen hameen kanssa tuo keinonahkapaita olisi jo ehkä hieman liian överi minun makuuni. Yksivärisessä kokonaisuudessa se pääsee paremmin oikeuksiinsa. En muuten tiedä, mikä muotipoliisin kanta on valkoisiin kenkiin mustien sukkisten kanssa, mutta viis siitä. Nuo Vagabondin kengät ovat sekä mukavat että nätit (vaikkakin läheltä katsottuna hieman kulahtaneet), enkä halunnut laittaa kaiken synkistelyn lisäksi vielä mustia kenkiä. 

Nämä asupäivitykset tulevat nyt näköjään parin päivän viiveellä, pahoittelen! Viikonvaihde menee yleensä vilauksessa, mutta arki-iltaisin sentään ehdin kirjoittelemaan. 

Mukavaa loppuviikkoa, huomenna ollaan jo voiton puolella!

In English: Outfit pics from Sunday evening. Something a bit different this time! I paired my feminine ASOS Curve skater skirt with a tougher faux-leather top. In an all black ensemble, the contrast is interesting without being over the top.

Comments

 1. Ihana asu! Varsinkin toi nahkapaita <3

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Kiitos! Tuo paita olisi suorastaan täydellinen, jos se olisi pari senttiä pidempi...ja käyttäjä pari kiloa kevyempi. :D Mutta kivahan se on tällaisenakin. :)

   Delete
 3. Upea kokonaisuus! Ehdottomasti sopii!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts