Red nails

(English below)

Mainitsin kynsilakkapostauksen yhteydessä, että kokoelmastani puuttui klassisen punainen lakka. Nyt on sitten sekin puute korjattu!


Make Up Storen "Desiree" on kevyesti shimmerinen sävy, joka on selkeästi punainen, mutta mielestäni tietyssä valaistuksessa ihan aavistuksen verran pinkkiin vivahtava. Joten ei tämäkään nyt välttämättä ihan täysin sitä "klassisen" määritelmää täytä, mutta onpahan ainakin punainen!


En ole aikaisemmin ostanut Make Up Storen meikkejä, koska ne ovat hintaluokaltaan hieman oman meikkibudjettini ulottumattomissa. Tämä yksilö oli kuitenkin alennuksessa melko mukavaan hintaan, 5,80 €. Tuo pakkaus on mielestäni muuten tosi nätti, tykkään tuosta muotoilusta.


Kynsiin sai lakalla hyvin peittävän ja tasaisen tuloksen jo parilla kerroksella. Mitenkään huippunopeasti tämä lakka ei kuivu, siitä hieman miinuspisteitä.


Tässä kuvassa ehkä huomaa sen, että oikeassa valaistuksessa lakan sävy saa hieman pinkkiä vivahdetta. Joka tapauksessa tykkään tästä kovasti: räväkkä punainen, joka ei ole sävyltään liian "jouluisa".

Onko muilla kokemuksia Make Up Storen lakoista?

In English: Here's the latest addition to my nail polish collection: a Make Up Store polish in "Desiree". This shade is a rather classic red, with some shimmer and maybe just a hint of pink. I really like the quality, even though it takes quite long to dry.  It was on sale, too - only 5,80 €!

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts