New t-shirt

(English below)

Kylläpä tuli tylsä otsikko, mutta minkäs teet! Ainoa uusi juttu tässä sunnuntaipäivän asussa kun sattuu tosiaan olemaan niinkin arkipäiväinen vaate, kuin t-paita.


T-paita/ t-shirt - Seppälä
Hame/ skirt - New Look
Rannekorut/ bracelets - 2 Seppälästä, 1 lahja / 2 from Seppälä, 1 gift
Korvakorut/ earrings - H&M
Kengät/ shoes - Seppälä

Paita tarttui mukaan eiliseltä minishoppailukierrokselta (suom. piipahdin parissa kaupassa bussia odotellessani). Aika peruspaitahan tuo on, mutta nuo pienet metalliset niitit näyttivät hauskoilta. Lisäksi paita oli alennuksessa 8 € hintaan, joten pitihän sitä nyt sovittaa. Yksinkertaisia mustia yläosia tarvitsee aina.


Ostosreissun jälkeen aloin miettiä, että minulla on oikeastaan todella vähän tuollaisia ihan perinteisen mallisia t-paitoja. Suurin osa meikäläisen yläosista on joko hihattomia toppeja, tunikoita tai toppien päällä pidettäviä pitsipuseroita. T-paidat tuntuvat yleensä minulle liian lyhyiltä, ja varsinkin plussamallistojen t-paidoilla on myös taipumusta laatikkomaisuuteen, mistä en hirveästi pidä. Tämä paita on siitä hieno yksilö, että se ei näytä 5 senttiä liian lyhyeltä, eivätkä kurvini katoa sen alle. Olisin luultavasti ostanut tämän, vaikka se olisi ollut aivan tavallinen musta paita, ilman noita niittikoristeita. Sen verran paljon tykkään tästä mallista. 

En halunnut pukeutua taas kokomustaan, joten uuden paidan kaveriksi pääsi New Lookin farkkuhame. Itse ainakin tykkäsin kovasti noiden kahden yhdistelmästä. Seppälästä muinoin ostetut tummanvioletit (ja yllättävän mukavat) korkkarit pääsivät mukaan kokonaisuuteen lähinnä kuvien ottamista varten, mutta myös sen takia, että yritän taas pikkuhiljaa totuttaa jalkojani korkkareiden käyttöön. 

Sellainen sunnuntaiasu! Kylläpä viikonloppu on taas mennyt nopeasti, huoh. Onneksi viikollekin on paljon puuhaa tiedossa, joten eiköhän se arkikin mene ihan mukavaa vauhtia. 

Löytyykö teidän joukostanne t-paitaihmisiä? 

In English: I just realized that I don't wear a lot of traditional t-shirts. They tend to be too short for me, and the t-shirts in plus size ranges are often a bit boxy. So, I prefer long, sleeveless tops and tunics. However, this black, studded piece from Seppälä is pretty cool - and it cost only 8 €!

Comments

 1. Teepparit ovat kivoja perusvaatteita vaikkapa neuletakin alle puettuna. Mutta laadukkaita t-paitoja on aika vaikea löytää siis sellaisia kohtuuhintaisia mutta laadukkaita. Etsintä jatkuu...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään itse asiassa hihattomista paidoista juuri sen takia, että ohuiden neuletakkien alle ne menevät paremmin kuin tuollaiset perusteepparit. Mulla menee aina ne hihat ruttuun siellä alla. :D Riippuu tietysti neuleen mallista aika paljon. Mutta joo, monesti t-paitojen hinnat ovat aika kohtuuttomia siihen nähden, että mallit ovat hyvin yksinkertaisia eikä materiaaliakaan ole käytetty ihan mahdottomia määriä. Itse en vain kykene ostamaan mitään neljän kympin t-paitaa, vaikka merkki olisikin hyvä...

   Delete
 2. Herranjumala sä näytät hyvältä tossa ekassa kuvassa! Ja oot laihtunut ihan selvästi (tai sit toi sun uus t-paita on myös superpaita, joka karistaa muutaman kilon, eli ei huono sekään) :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, olipa piristävä kommentti! <3 Pari kiloa on lähteny joo, mutta kyllä paitakin on aika imarteleva. ;)

   Delete
 3. Kivalta näyttää :)
  Musta on kiva että vähän koristeellisempia teeppareitakin tehdään koska ne on mukavia ja kuitenkin ne koristeellisetkin käy hameiden ja muiden vähän parempien vaatteiden kanssa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja samaa mieltä, kyllä t-paidassakin saa mielellään olla joku juju. :) Esimerkiksi tämä paita on tosiaan siitä kiva, että se sopii moneen eri asuun ja tilaisuuteen.

   Delete
 4. Tosi kiva yhdistelmä ja toimii sun päällä tosi hyvin! Noi niitit tuo tuohon t-paitaan juuri sen sopivan twistin, että ei ole ihan perus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä tosi paljon noista niiteistä.

   Delete
 5. Onpas tuo paita kiva, tykkään kovasti :)

  ReplyDelete
 6. Miustakin tuo paita näyttää kivalta, kuten myös asukokonaisuus. :) Vivi Vinna

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts