Just for fun

(English below)

Meillä oli mieheni kanssa perjantaina date night, mutta pitkän työviikon ja kaiken uuden oppimisen jälkeen olin sen verran väsynyt, ettei minua huvittanut lähteä kaupungille. Sen sijaan teimme hyvää ruokaa, ostimme viiniä ja juustoja ja katselimme elokuvan kotosalla. Mutta tämähän ei tarkoittanut sitä, että olisin viettänyt perjantai-iltani vanhassa t-paidassa ja verkkareissa!


Toppi / top - Lindex
Bolero - Halonen
Hame / skirt - Lindex
Sukkahousut / tights - Seppälä
Kengät / shoes - Seppälä
Hiuskukka / hair accessory - H&M
Korvikset / earrings - Bijou BrigitteMinulla on usein sellainen fiilis, että haluan hieman laittautua, vaikka en olisikaan välttämättä lähdössä minnekään. Silloin on vain kauniimpi ja itsevarmempi olo, ja sitten jos päättääkin lähteä käymään jossain, ei tarvitse suorittaa nopeaa paniikkipuunausta. Perjantainakin kiskoin siis päälleni vähän tällaiset nätimmät vetimet - ihan vain omaksi (ja mieheni) iloksi. 


Moni on pyytänyt korkkarikuvia, joten tässä niitä nyt sitten olisi. En tosiaan tällä hetkellä voi kipeän kantapään takia hirveästi korkoja käyttää, joten nämäkin laitoin jalkaan vain kuvauksen ajaksi. Pakko myöntää, että sääret näyttävät kyllä hoikemmilta... täytynee ruveta taas harjoittelemaan korkkarikävelyä, kunhan tuo jalka paranee kunnolla!

Onko muilla tapana laittautua ihan vain huvin vuoksi, vaikka ette olisikaan lähdössä ulos?

P.s. Pahoittelen kuvien vaihtelevia värejä, oli vähän ongelmia valaistuksen kanssa...

In English: Friday night's outfit. My boyfriend and I had a date night planned, but we actually ended up staying at home, drinking wine and watching a movie. Sometimes I like to get all dressed up just for fun, even if I know I won't be going out. I just feel pretty and more confident in beautiful, feminine clothing. By the way, I should really learn how to walk in those heels - I think they make my legs look pretty nice! 


Comments

 1. Mä tykkään joskus töihinkin pukeutua hieman paremmin ja toisinaan on taas huppari ja kollarihousu - päivä :D Sulle käy tosi hyvin punainen väri.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen muuten huomannut omassa työpukeutumisessani saman ilmiön - välillä mulla on kynähame ja naiselliset kiilakorkokengät, välillä taas farkut ja tennarit. Onneksi työpaikalla ei ole mitään virallista pukukoodia, joten saakin vaihdella jonkin verran mielialan mukaan. :)

   Delete
 2. Voi miten kivasti piristää asua nuo pienet väripilkut :) Ja korkkarit näyttävät kieltämättä tosi hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! <3 Tässä asussa on kyllä omaan makuuni sopivasti väriä ja tummaa...

   Delete
 3. Upeaa - pidä tuota tapaa yllä ;) Täytyy tunnustaa, että ei tule kyllä koti-iltoja varten laittauduttua ... pitäisi varmaan , edes joskus :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, en kyllä itsekään jokaista koti-iltaa varten ihan näin paljon laittaudu...mutta joskus se on kivaa. ;)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts