Autumn bling

(English below)

Vaikka tänään oli varsin upea ja aurinkoinen sää, tämä tyttö oli jo aika syksyisissä tunnelmissa.
Neuletakki / cardigan - Seppälä
Toppi/ top - KappAhl
Sukkahousut/ tights - Seppälä
Kengät/ shoes - Primark
Hame/ skirt - Lindex
Korvakorut/ earrings - Glitter
Laukku/ bag - Ystävältä saatu / gift from a friend


Tuo punainen neuletakki ei mielestäni oikein sovi kesään, mutta koska on jo melkein syyskuu, kaivoin sen kaapista.  Neule ja kengät saivat tällä kertaa (huulipunan lisäksi) toimia väripilkkuina muuten mustassa kokonaisuudessa. Pahoittelen muuten näitä huonolaatuisia kuvia; miehellä oli tänään joku autohullujen kokoontuminen, ja se lurjus vei kameran mukanaan. Jouduin siis ottamaan asukuvat vanhalla "tavallisella" kamerallani. En kyllä ymmärrä, miten joskus pärjäsin pelkästään tällä!


Kännykän kameralla ei tullut ainakaan parempaa jälkeä, mutta ainakin tässä erottuvat nuo topin paljetit. Kaikki tänään päälläni olevat vaatteet tuntuivat muuten jotenkin todella löysiltä...ilmeisesti jo muutaman kilon painonpudotuksen huomaa tietyissä asuissa.


Oman piristävän lisänsä tämän päivän asuun toivat nuo Glitterin alesta hankitut kimaltavat korvikset. Täytyy muuten mainita, että olin hieman pettynyt samalla reissulla ostamiini kaulakoruihin...sekä vaaleanvioletti kaulakoru että mintunvihreä viiksiriipus nimittäin aiheuttivat kaulalleni ihottumaa. Olin tästä todella ihmeissäni, koska minulla ei ole nikkeliallergiaa, enkä ole koskaan ennen saanut allergista reaktiota korun takia. Ehkä korut oli käsitelty jollain aineella, joka ärsyttää ihoani? Joka tapauksessa en uskalla enää käyttää kyseisiä koruja muuten kuin pienikaula-aukkoisten paitojen kanssa, jolloin korun ja ihon välissä on aina kangasta. Ihottumaa tuli onneksi vain riipusten kohdalle, eikä esimerkiksi niskaan lukon kohdalle. 

Sellaista tänään! Rentouttavaa lauantai-iltaa kaikille.

In English: Although it was sunny and warm today, I don't really feel like wearing summery clothes anymore. I think the red cardie is perfect for autumn. I also added a little bling with a sequined top and glittery earrings. 

P.s. Sorry for the bad quality...I had to use my old camera today (and the camera on my phone wasn't much better).Comments

 1. Kiva asukokonaisuus, hyvin tuovat neule ja kengät väriä. Minä käytän punaista läpi vuoden, parantumainen punainen kausi menossa jo useatta vuotta :D

  Itse ratkaisen herkän ihoni kanssa tuon koruongelman värittömällä kynsilakalla. Eli sille puolelle joka on ihoa vasten niin väritöntä lakkaa vaan sopivissa määrin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Punainen on kyllä yksi minunkin suosikkiväreistäni pukeutumisessa. :) ja kiitos vinkistä korujen suhteen, täytyypä kokeilla!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts