Swimwear for fatties

(English below)

Ostin uimapuvun! Tai tarkemmin sanottuna uima-asun yläosan. Ja oli jo aikakin!

Minulla on kahden viime vuoden ajan ollut sellainen tilanne, että vaikka aikoinaan Ellokselta ostamani musta alaosa on edelleen ihan passeli, siihen kuulunut bikinitoppi on jäänyt pieneksi jo pari kuppikokoa sitten. Tällä hetkellä itsetuntoni ei muutenkaan kestäisi vatsan paljastavaa uima-asua, vaikka ihailenkin niitä isokokoisia naisia, jotka kantavat bikinejään ylpeydellä.

Ajattelinkin aluksi hankkia kokouimapuvun, mutta ainakaan vielä en ole löytänyt Suomesta nättiä ja edullista kokouikkaria, joka sopisi pitkälle ja rintavalle naiselle, jolle on kertynyt myös hieman (haha, vuosisadan vähättely?) ylimääräistä vyötärölle. Jos löydän kivan kokouimapuvun, jonka raaskin ostaa (hirveän suurta budjettia ei ole käytössä, varsinkaan kun uin joka tapauksessa harvoin), hankin sellaisen edelleen mielelläni. Löysin kuitenkin tänään Lindexiltä ongelmaani ainakin tilapäisen ratkaisun.



Generous -mallistoon kuuluva musta uimatoppi ei ole "mammamallinen", mutta sopii kuitenkin hyvin meikäläisen kaltaiselle pullukalle. Rintavarustus saa mukavasti tukea ja kohotusta, mutta mahan kohdalta toppi on kohtuullisen armelias, ja ennen kaikkea tarpeeksi pitkä. Tykkään myös siitä, että olkaimet ovat melko leveät. Sattumalta tämä (kuten aika pitkälti kaikki muutkin Koskikeskuksen Lindexin uima-asut, vink vink) oli vielä kaiken lisäksi -50% alennuksessa! Hintaa koko komeudelle jäi vaivaiset 11,45 €, mikä on todella vähän uikkareiden keskimääräiseen hintaan verrattuna. Toki minun ei tarvinnut ostaa erillistä alaosaa, koska sellainen (musta ja korkeavyötäröinen) minulta jo löytyi kotoa.



En ikimaailmassa olisi niin rohkea, että laittaisin mitään varsinaista uimapukukuvaa blogiin, mutta tämän verran minäkin voin vielä vilauttaa. ;) Ihan kivastihan tuo istuu, joten eiköhän tällä plus vanhalla alaosalla pärjätä siihen asti, että se unelmien kokouikkari kävelee vastaan.

Millaisia fiiliksiä muilla on uikkarishoppailusta? Suositteko kokouimapukua vai bikinejä?

P.s. Jee, melkein neljäkymmentä rekisteröitynyttä lukijaa! <3 Kuka tekee luvusta pyöreän? ;)



In English: I don't have the confidence to wear a bikini in public, although I respect and admire all the curvy ladies who do. However, I did need some new swimwear. This top from Lindex fits nicely and supports the bust - and it was on sale, only 11,45 €! I already had a pair of black, high-waisted bikini bottoms at home, and they go really well with this piece. So I think I'm OK in the swimwear department, at least for the moment.

Comments

  1. Mulla on aina ennen ollu bikinit, vaikka monen mielestä minun ei varmasti vatsamakkaroideni kanssa niitä olisi kuulunut käyttää, mutta viime kesänä ostin HenkkaMaukalta maailman ihanimman, hieman pin-up-tyylisen kokouikkarin. :) Laitan tähän linkin siitä ja tuolta samasta kansiosta löytyy kuva samasta puvusta mallin päällä, tosin mustana. I-h-a-n-a!

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=417186738299761&set=pb.370796206272148.-2207520000.1373379881.&type=3&theater

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi, tuo on kyllä kaunis! Itse haluaisin jonkun sellaisen mekkouikkarin, jossa olisi pieni helma peittämässä reisien yläosaa, mutta joka olisi kuitenkin seksikäs ja nätti. Esim. tämä Evansin uikkari näyttää ainakin mallin päällä upealta: http://euro.evansfashion.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?beginIndex=0&viewAllFlag=&catalogId=34084&storeId=13071&productId=9610235&langId=-1&categoryId=&parent_category_rn=&searchTerm=12A30NBLK&resultCount=1&geoip=home

      Delete
    2. On kyllä tosi nätti tuokin! :) Monesti ite kattonu kans noita mekkouikkareita, mutta se hinta on aina edessä... Jotenkin en vain näe järkeä maksaa kuutta- tai seittemääkymppiä uikkareista.

      Delete
    3. Jep, itse uin sen kerran kesässä, jos sitäkään, joten ihan älyttömiä ei noista viitsisi maksaa.

      Delete
  2. Evans. Ehdottomasti Evan ja semmoinen mekkouikkari. Myönnän, että ne tulevat hintaviksi, etenkin jos muuta ei tilaa, mutta mulla on semmoinen. Mustavalkoista paisley-kuosia (harmaata myös "väriläiskänä") oleva joka tekee ihmeitä. Leikkaus ja kuviointi hämää vatsan pienemmäksi ja helma peittää reiden yläosat. Rinnat saavat tukea hyvin ja yläkroppa näyttää muutenkin hyvältä.

    Uin ehkä pari kertaa vuodessa, mutta kolmen vuoden kokemuksella se oli kannattava ostos. Ei tartte enää miettiä syitä miksi ei lähtisi kun on kerran hyvä uikkari jo olemassa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuulostaa hyvältä tuo sinunkin uikkarisi! Minua tosin vähän pelottaa tilata uimapukua sovittamatta... toisaalta Evansilta omistan jo yhdet rintaliivit, joten se ehkä antaa vähän osviittaa uikkarinkin kuppikoon suhteen.

      Delete
  3. Tuo Evansin uikkari, jonka linkitit, näyttää vielä ihan hyvältä ja käytännölliseltä. Minä ostin Ellokselta mekkouikkarin, jossa helma osa alkaa rintojen alapuolelta ja jatkuu aina reisille asti. Se on mukava päällä ja näyttää kivalta......kuivana. Uidessa se nousee ikäänkuin lentoon vedessä. Se leijailee kokoajan edessä ja on RAIVOSTUTTAVA. Tuollainen pienihelmainen voisi vielä mennä... :)Mulla on nyt myös etsinnässä siis uudet uikkarit. Kokouikkari. Vaikka omistan kyllä bikinitkin, niitä vaan en pysty käyttämään.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi ei, kuulostaa kyllä hankalalta tuo uikkari. :D Itse haluaisin ehkä juurikin sellaisen pienihelmaisen mieluummin. Mutta toistaiseksi mennään nyt tällä yhdistelmällä. :) Toivottavasti sinäkin löydät hyvän kokouikkarin!

      Delete
  4. En ui, joten en myöskään uikkaroi, mutta hyvältä näyttää tuo yläosa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Heh, en kyllä itsekään ole mikään huippu-uimari, aika onneton räpiköijä. :) En käynyt lapsena mitään virallista uimakoulua, joten vedän vähän omalla tyylillä. :D Mutta on sitä kiva ehkä kerran kesässä käydä edes kastautumassa. :)

      Delete
  5. Itse ostin ellokselta muutamia vuosia sitten bikinit, jotka oli ihan passelit. (olen kokoa 42), mut toki näitä makkaroita ei ny kukaa kattele, vielä vähempi mie nii ostin tänä kesänä uimapuvun, joka oli enempi ku passeli. :) ps. löysin blogisi kun olit käynyt kommentoimassa, kiitos siitä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos vastavierailuista! :) Mullakin on kyllä paljon mukavampi olo kokouikkarissa tai tuollaisessa pitkässä topissa, joten bikinit jää muille. Vaikka eihän niistä mahamakkaroista pitäisi välittää, ei ne oikeasti ketään kiinnosta. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts