Shiny

(English below) 

Kaupoissa on nyt jo parin sesongin ajan ollut paljon tuollaisia kiiltäväpintaisia farkkuja/farkkuleggareita. En ole itse tähän mennessä innostunut ostamaan sellaisia, mutta nyt päätin huvikseni kokeilla Seppälän syysuutuksista löytämääni paria. Suoraan sanottuna en ole näistä vieläkään ihan varma, mutta jotkut uudet housut oli pakko ostaa, ja nämä miellyttivät minua eniten. Hintaa pöksyillä oli 39,95 €.(Toppi / top: Forever21)

Näissä kuvissa housut ovat päälläni ensimmäistä kertaa sovituksen jälkeen, ja kuten huomaa, ne ovat vielä todella kireät. Myyjä kuitenkin vannoi materiaalin venyvän, ja suositteli ottamaan saman koon kuin yleensä. Koska syyllistyn yleensä ostamaan liian isoja farkkuja, jotka löystyvät käytössä pian lököttäviksi, päätin uskoa myyjättären viisaita sanoja. Toivotaan, että hän on oikeassa!


Noista lahkeissa olevista vetoketjuista tykkään, mielestäni hauska yksityiskohta. Lahkeet ovat vähän turhan pillit minun makuuni, mutta toisaalta syksyä ajatellen on kiva, että saappaat menevät helposti lahkeiden päälle.


Tosi tyylikästä ottaa asukuvia paljain jaloin, heh. Oli kuitenkin pakko ottaa ilo irti siitä, että tänään oli pitkästä aikaa lämmin ja aurinkoinen kesäpäivä! No joo, palatakseni vielä housuihin, eiköhän näitä tule käytettyä sitten syksymmällä. Varsinkin, jos ne parin käyttökerran jälkeen hieman löystyvät, kuten myyjä ennusti. Näillä lämpötiloilla en kyllä voi tällaisten käyttöä suositella - melko hiostavat kapistukset nimittäin!

In English: I hate buying jeans, but I needed a new pair for fall (yes, I'm already preparing!). I went for this pair of (subtly) shiny denim leggings (Seppälä, 39,95 €).  They are extremely tight, but the saleswoman said they have to be because the material stretches after a couple of wears. Way too hot for this weather, of course, but I'll probably wear these a lot in the autumn - maybe with a nice pair of boots?

Comments

 1. Kivat housut, nuo vetoketjut ovat hauskat :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Vähän jännitti laittaa näitä kuvia, koska pelkäsin housujen näyttävän ainoastaan järjettömän kireiltä. :D Ne vetoketjut ovat kyllä kivat. :)

   Delete
 2. Tuohon vielä kun yhdistät jotkut korkkarit, niin voi että! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä idea! Valitettavasti en voi tällä hetkellä korkkareita käyttää kipeän kantapään takia, mutta ehkä sitten syksymmällä. :)

   Delete
  2. En itsekään tykkää käyttää kesäkuumalla korkkareita, kun jalat turpoaa ja hikoaa ja ja.. odotan itsekin syksyä ja talvea, kun jalat ovat jälleen itsensä kokoiset, niin voi töissä kävellä kaikilla ihanilla korkkareilla :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts