Made for dancing

(English below)

Siinä mielessä harhaanjohtava otsikko, että tanssiasusta ei ole kyse. Ihan tavallista arkiasua vain - mutta jotain, jota en ole käyttänyt piiiitkään aikaan.


Kaivoin tänään kaapin perukoilta esiin tuon H&M:n topin, jonka rintamuksesta otsikkokin on pöllitty. Olen ostanut sen Tukholmasta kesällä 2011, enkä juuri käyttänyt sen jälkeen. En hirveästi välitä printtipaidoista, mutta tämä oli mielestäni hauska. Harmi, että sitä oli saatavilla vain valkoisena; en oikein osaa olla valkoisissa vaatteissa, mikä on varmasti yksi syy siihen, miksi toppi on jäänyt käyttämättä.

(Toppi ja hame H&M, sukkikset KappAhl, neuletakki Seppälä.)

Painavin (heh) syy siihen on kuitenkin se, että olin topin ostohetkellä melkein 10 kiloa kevyempi, kuin nykyään. Vaikka tuo mahtuu edelleen ihan hyvin päälle, olen todella, todella tietoinen mahastani. Sama ongelma koskee nykyään melkein kaikkia vartalonmyötäisiä vaatteita. Miksi sitten tänään laitoin tuon päälleni? En oikeastaan tiedä. Tuli vain sellainen fiilis, että vähät siitä mahasta. Ei se sillä katoa, että pukeudun löysiin, XXL-kokoisiin paitoihin. Se katoaa - tai toivottavasti ainakin pienenee - vähitellen sillä, että liikun säännöllisesti, syön järkevästi ja herkuttelen vain kohtuuden rajoissa.

Haluan olla taas samoissa mitoissa, kuin silloin kesällä 2011, koska silloin minulla oli hyvä fiilis ja olin tyytyväinen ulkonäkööni.  En epäile, ettenkö onnistuisi siinä. Kropan lisäksi kuitenkin myös itsetuntoa pitää treenata. Tämä asu oli hyvä harjoitus; kävin ulkona valkoinen, vartaloa myötäilevä toppi päällä, eikä maailma kaatunut! Go me. :)

P.s. Tiedän, on todella ironista, etteivät kenkäni näy näissä kuvissa. En osaa edelleenkään ottaa hyviä kuvia itse. Nämä kuitenkin olivat jalassa.

In English: I don't usually wear printed t-shirts or tops, but I thought this one (from H&M) was funny. I actually bought this in the summer of 2011, and I have gained about 10 kg since. I feel pretty self-conscious about my belly when I wear something this snug...however, for some reason, today I just thought, "screw it, I'm going to wear this". I hope I'll lose those 10 kg eventually, but most of all I hope I'll get back the confidence I had in 2011. Wearing this was a step in the right direction.

P.s. I realize it's ironic you can't see my shoes in these photos... I'm crap at taking pictures by myself. However, I was wearing these shoes. Which actually are pretty comfortable dancing shoes!

Comments

 1. Mulla on ihan sama juttu valkoisten suhteen. Jotenkin vaan koen itseni epävarmemmaksi jos on kokovalkoinen paita päällä. :D Vaikka ei se muiden silmissä varmaan ollenkaan pahalta näyttäisikään.

  Mutta oikein kiva teeppari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. :) tuskin siihen tosiaan muut huomiota kiinnittää, kai sitä vaan itse ajattelee, että vaaleassa kaikki muhkurat erottuu paremmin...

   Delete
 2. Mut toihan on ihan mielettömän magee paita, juurikin valkoisena! Ei toimisi oikein muun värisenä mun mielestä. Ja ei näissä kuvissa kyllä mitään mahaa näe, ennemminkin hyvän rintavarustuksen ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jossu, olipa kiva kommentti. :) vähän saatoin kuvaushetkellä vetää sitä mahaa sisään... ;D mutta siitä olen kyllä onnekas, että kaikki kilot eivät ole kertyneet vyötärölle, vaan osa on jäänyt tuohon rinnan kohdalle. ;)

   Delete
 3. No nyt on kyllä sellainen asuvalinta, että jos olisin samanmallinen kropaltani kuin sinä, voisin hyvin kuvitella tuon asun myös itseni päälle! ^^

  ReplyDelete
 4. Kaunis asu ja mun mielestä naisen ei pidä olla vartaloltaan heinäseiväs. Riittää, kun itsellä on hyvä olla ja niitä kurveja saa ja pitääkin olla. Sä et oo kyllä yhtään liian lihava.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanasta kommentista, piristi päivääni! Olen samaa mieltä, ja painoakin haluaisin saada pois juuri sen takia, että olisi hyvä olo omassa kropassa ja jaksaisi vähän paremmin esim. urheilla. En ole koskaan ollut pieni (178-senttisellä varrella se olisi hoikkanakin mahdotonta), enkä haluaisi ollakaan; tärkeintä todellakin on se hyvä fiilis ja terveys. :)

   Delete
 5. Hyvältä näyttää ja siula on kaunis varatalo :) Miekään en osaa käyttää valkoista, tunnen näyttäväni (ja näytänkin :P ) ihan valaalta valkoisissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Ehkä siihen valkoisen käyttöön voisi alkaa totutella ostamalla esim. valkoisen neuletakin tai jonkun muun yksittäisen vaatteen...joku kokovalkoinen mekko tuntuu aika hurjalta ajatukselta, mutta kaipa siihenkin on totuteltava, kun häitä tanssitaan parin vuoden päästä. :D

   Delete
  2. Itsehän pukeuduin häissäkin kokomustiin kun se tuntui omimmalta väriltä :D valkoiset hääpuvut on kauniita, mutta itelleni en osannut sellaista ajatella

   Delete
 6. Höpsistä sulla mitään mahaa tuossa paidassa näy! Asukokonaisuus näyttää tosi hyvältä sun päällä :) Mulla on sekä valkoisen että mustan kanssa sellainen juttu, että niiden käyttöä on ollut pakko opetella, sillä ne ei tunnu omilta. Pikku hiljaa, pikku hiljaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Mulla on näköjään hieman vainoharhainen suhtautuminen tuohon mahaan; oon koko kesän ajatellu lihoneeni hirveästi, mutta kun tänään menin vaa'alle, olinkin laihtunut. :D ja se on aina hyvä, että uskaltaa rikkoa niitä omia rajojaan pukeutumisessa, ja pyrkii pois omalta mukavuusalueelta. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts