Cornflower blue

(English below)

Vaikka aurinko ei ole taas viikonlopun jälkeen hiveästi paistanut, se ei estä minua pukeutumasta kesämekkoihin! Menen reilun viikon päästä töihin (jee!) ja olen vakaasti päättänyt viettää mahdollisimman kesäistä elämää siihen saakka.


Ostin tämän mekon jokunen viikko sitten Ginatricot:n alesta. Vaikka pidän sinisestä, en käytä pukeutumisessani nykyään juuri muita sinisen sävyjä kuin tummansinistä ja turkoosin eri vivahteita. Tämä ruiskukan värinen mekko tuntui kuitenkin mukavan hillityltä ja kesäiseltä. (Kengät H&M, neuletakki Seppälä, korvikset Glitter, rannekoru lahja.)


Tykkään tosi paljon tämän mekon leikkauksesta. Mielestäni tämän malliset mekot sopivat omalle vartalolleni hyvin; pidän avarista kaula-aukoista, ja mahan kohdalta löysä mekko on aina tällaiselle pullerolle hyvä vaihtoehto. Hinnalla tätäkään ostosta ei oltu pilattu - kolttu irtosi vaivaisella viidellä eurolla.


Mielenkiintoisena yksityiskohtana täytyy vielä mainita tuo mekon selkäpuoli, sillä tämä on selästä todella avoin. Tavallaan ihan kiva, mutta koska selkä ei ole niitä parhaita puoliani, tulen todennäköisesti käyttämään tätä lähinnä niin, että siinä on joku neule päällä. Ajattelin kuitenkin, että tämäkin puoli on hyvä esitellä.

Muita kuulumisia voisin mainita sen verran, että loppuviikosta on luvassa pientä kotimaanmatkailua. Ihanaa päästä rentoutumaan ja viettämään vielä hieman kesälomaa! Vaikka on se kyllä mukavaa mennä töihinkin, 2 kuukautta toimettomuutta riitti minulle. En ota konetta mukaan reissuun, mutta yritän ennen lähtöäni ajastaa tänne pari postausta, ettei blogihiljaisuudesta tulisi ihan niin pitkä.

Mukavaa keskiviikkoa!

In English:  This cornflower blue dress is from Ginatricot, and it cost only 5 € (on sale, of course). I don't usually wear a lot of blue, but I do like this particular shade. The shape of the dress is also great, although I'll probably be wearing this mostly with a cardie (like the one in the first pic). The open back is a nice detail, but it's not really my thing (I'm a bit insecure about my back). 

I'm starting work next week, so I'm doing my best to enjoy all possible summer activities while I still can! I even have a little trip to the countryside planned, it's going to be sooo relaxing. Hope your week is going well!

Comments

 1. Vautsi, ompas kivanvärinen mekko! :) Näytät tosi nätiltä :) Mukavaa keskiviikkoa sullekkin!

  ReplyDelete
 2. Tosi kaunis mekko edestä ja etenkin takaa! Minä ainakin tykkään kovasti ja sopii sun selälle hyvin.
  Vahva sininen sopii musta tummalle oikein mainiosti, eli nappiostos :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Riiksu! Kiva kuulla, että takaosakin näyttää mielestäsi kivalta. :) Nää on taas näitä pitkän ja ison ihmisen ongelmia, mulla on aika leveät hartiat niin selkäkin tuntuu itsestä jotenkin leveän "miehiseltä"... :D Mutta ehkä tämäkin menee sarjaan ongelmat, joita muut eivät huomaa. :)

   Delete
 3. Ihana yhdistelmä ja tuo mekko on kyllä löytö! Kengät näyttää ihanan mukavilta :) Kokonaisuus sopii ja toimii sulla tosi hyvin!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Heli! Kieltämmättä tuo oli kyllä aika hyvä löytö, itsekin ajattelin että voiko tämä nyt mitenkään olla vain 5 €... :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts