Black lace from H&M+

(English below)

On se kyllä ihanaa, kun kauppojen plussaosastoilta löytyy välillä positiivisia yllätyksiä! Hyvänä esimerkkinä tämä Lindexin peplum-toppi, josta kirjoitin aiemmin kesällä. Nyt löysin toisen ihanan plussakokoisen yläosan, tällä kertaa H&M:ltä. H&M+ on mielestäni muutenkin viime vuosina parantanut valikoimaansa - hieman tosin ihmettelen sitä, miksi tämä laajempi valikoima ei näy nettikaupan puolella. Kysyntää luulisi kuitenkin olevan? No, liikkeessä kivoja plussavaatteita on joka tapauksessa ihan mukavasti, ainakin Tampereella.


Blogia seuranneet (ja minut "oikeassa elämässä" tuntevat) lukijat voivat varmaankin kuvitella, miten paljon riemastuin nähdessäni tämän topin. Pitsiä! Kunnollinen kaula-aukko! Tarpeeksi pitkä! Ja saatavilla tarpeeksi isossa koossa! Olin välittömästi myyty.


 Ja arvatkaapa, paljonko tuo maksoi? 9,95 €. Alle kympin! Ei todellakaan paha hinta, vaikka halpisketjusta onkin kyse.


(Kengät/shoes: Primark, hame/skirt: Asos)Mitoituksesta sen verran, että hirveän "plussia" nuo H&M+:n koot eivät ole. Muistaakseni kokovalikoima oli tämän topin kohdalla L-3XL, ja koot olivat aika pieniä. Minun toppini on kokoa 2XL, vaikka esim. Seppälän ja Lindexin plussapuolilla koko L on yleensä ollut minulle sopiva. Joten ei kannata tuijottaa liikaa kokolappua, vaan keskittyä mieluummin siihen, miten upealta vaate näyttää päällä!Minä ainakin pidän tästä topista todella paljon, ja se on mielestäni yksi tämän kesän parhaita löytöjäni. Millaisia kokemuksia teillä on tuosta H&M:n plussapuolesta? Ovatko muutkin huomanneet ison vaihtelun nettikaupan ja liikkeiden valikoimien välillä? 

In English: This top from H&M+ is probably one of the best things I have bought in a long time. It has everything I want in a top: lace, a great neckline and a good fit. And it was only 9,95 €! H&M stores have some great plus size pieces from time to time. Too bad their online selection is not as good...

Comments

 1. Mua harmittaa ihan hirveästi, että esim. Kokkolan H&M:ltä ei edes saa (tai ei ainakaan viimeksi siellä käydessäni saanut) noita plussapuolen vaatteita! Seinäjoella saattaa olla, viimeisin visiitti oli vain pikainen lastenosastolle. Tykkään kans H&M:n plussavaatteista, vaikka ei ne nyt laadultaan kauhean mahtavia ole. Mutta hinnassahan sen huomaa sitten... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, kaikista liikkeistä ei ikävä kyllä saa niitä. :/ Tampereen keskustassa on 2 liikettä, joista vain toisesta löytyy myös tuo plussapuoli. Ja joo, henkkamaukkalaatu on aina...noh, henkkamaukkalaatua. :) Mutta tuolla hinnalla ei nyt tosiaan voi odottaakaan, että vaate kestäisi ikuisesti.

   Delete
 2. Hei , kiva toppi! Kummassa Tampereen liikkeessä nuo plussakoot ovat ja missä päin liikettä, en ole onnistunut huomaamaan ;)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Plussakokoja löytyy siitä Hämeenkadun Sokoksen puoleisessa päässä olevasta liikkeestä. Ne on siellä alakerrassa ihan perällä, sovituskoppien jälkeen. Vähän siellä tulee sellainen fiilis, että "häpeälliset" plussakoot on kätketty pimeään nurkkaan, heh. :) Mutta monia kivoja vaatteita olen kyllä sieltä löytänyt. Kannattaa vähän penkoa niitä rekkejä, vaatteet ovat aika pienessä tilassa joten kaikki kivat jutut eivät välttämättä ole kunnolla esillä.

   Delete
 3. Kiitti vinkistä :) täytyy käydä penkomassa ...

  ReplyDelete
 4. Todella upea mekko! Blogisi on muutenkin loistava, en ole tainnut sitä vielä ääneen täällä sanoakkaan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia! Kiva kuulla, että tykkäät blogistani. :) Kävin stalkkaamassa myös tuota teidän blogianne, mielenkiintoinen ja kivasti kirjoitettu!

   Delete
  2. Vastastalkkaus täältäkin! :D
   Lisäsin sun blogin meidän "Me luetaan" listalle!
   Oot mahtava ja nätti nainen.

   Ja itse aiheeseen:
   valitettavasti täällä 02-alueella oon ainakin melkeinpä joka kerta huonoon valikoimaan plusmalliston suhteen.
   Tämän pitäjän H&M:n pitäisi olla Suomen suurin, ja plusvaatteita taitaa olla 3 rekkiä? :D

   Delete
  3. Kiitos kivasta kommentista ja maininnasta lukulistalla! :) näköjään H&M:llä on yksittäisten liikkeidenkin välillä aika paljon vaihtelua, aika jännä....

   Delete
 5. Kaunis toppi. Minä en kestä käydä H&M:n liikkeissä ollenkaan, tuntuu olevan aina sekasorto enkä löydä mitään. Kyse ei ole siitä, etteikö niitä olisi tässä lyhyellä säteellä PK-seudulla aika monta. Verkkoon olen tyytyväinen, lähinnä koska suurin ostokohde itselleni ovat housut. Ja koska olen juuri niin tylsä, etät haluan perus housuja, niin niitä on tarjolla :) Siihe mitoitukseen olen tyytyväinen, sopii minun kropalleni erinomaisesti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on vähän samoja kokemuksia pk-seudun liikkeistä, jotenkin tuntuu että pienemmillä paikkakunnilla liikkeissä ei ole ehkä ihan niin paha kaaos. Netissä on se hyvä puoli, että normipuolen vaatteissa on usein saatavilla koko xl, liikkeissä loppuu yleensä l-kokoon. Noita plussapuolen vaatteita en ole tilannutkaan ikinä netistä...

   Delete
 6. Todella nätti tuo toppi ja ihana sen yläosa. Toimii monen jutun kanssa :)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts