The dress

Nyt se löytyi: tämän kesän "the kesämekko"! Tai ainakin yksi niistä...
Yllättävääkin kyllä, löysin mekon Anttilan alennusmyynnistä hintaan 14,95 €. En ole vuosiin ostanut Anttilasta vaatteita, tai edes katsastanut kyseisen liikkeen vaatetarjontaa. Nyt käväisin siellä aivan sattumalta, ja kyllä kannatti!
Tässä mekossa on mielestäni aika hyvin kaikki kohdallaan: väri, malli ja pituus. Turkoosi taitaa kohta ohittaa mintunvihreän suosikkivärilistallani. Ilmeisesti kyseinen väri sopiikin minulle aika hyvin, sen verran paljon kehuja olen asustani tänään saanut! Kokonaisuus olisi tietysti ollut hieman kevyempi ilman mustia sukkiksia, mutta itsevarmuuteni ei ihan vielä riitä siihen, että lähtisin paljain koivin julkisille paikoille. Tavoitteena olisi kyllä tämän kesän aikana päästä yli siitäkin kompleksista! (Korvikset ja sukkikset KappAhl, rannekoru Seppälä.)Nuo punotut olkaimet ovat mielestäni aivan erityisen kivat. Ja mekko sopii hyvin yhteen myös vähän aikaa sitten H&M:ltä ostamani hiuskukkasen kanssa! Jätin kukan kuitenkin tänään loppujen lopuksi pois, koska se tuntui noiden korujen kanssa hieman liian juhlavalta päiväkäyttöön.

Vähän tällainen hehkutuspostaus tällä kertaa, mutta minä vain tykkään tuosta mekosta tosi paljon!

Mitäs mieltä muut ovat? Ja kuuluuko turkoosi teidän suosikkiväreihinne?

Hauskaa viikonloppua!

In English: I think I have found the summer dress. I just adore everything about this one - the cut, the color, the length. And the price was not bad either:14,95 € on sale. I bought this from Anttila, a shop I usually never buy clothes from. I guess you never know when and where you'll find something special!

Have a lovely weekend. xx


Comments

 1. Mekko istuu sinulle tosi kivasti! Olen kanssa huomannut, että turkoosia on kaupoissa tosi paljon saatavilla erimuodoissa. En ole koskaan tykännyt mistään sinisen sävyistä, mutta tuo turkoosi on yllättäin löytänyt tiensä mun omaan vaatekaappiini :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tuo on kyllä omasta mielestänikin istuvuudeltaan aika passeli. :) Minäkään en nuorempana tykännyt sinisestä, mutta nykyään tykkään kyllä. Tummemmat sinisen sävyt olivat hyviä silloin, kun vielä "opettelin" käyttämään pukeutumisessa muitakin värejä, kuin mustaa. Mutta tällä hetkellä tuo turkoosi on kyllä aika ykkönen. :)

   Delete
 2. Hyvännäköinen mekko, sopii sinulle hienosti. Hienot naiset käyttää aina sukkia/sukkahousuja. Tällä perustelen aina itselleni sukkiksien käyttöä :) en siis itsekään kulje mielelläni ilman sukkahousuja, mulla on suuri ongelma jalkojeni kanssa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Ja heh, tuohan on hyvä perustelu sukkisten käytölle - seuraavan kerran kun joku ihmettelee, miksi minulla on sukkikset kesäkuumalla, taidankin sanoa vain olevani hieno nainen sen sijaan, että valittaisin jaloistani. ;)

   Delete
 3. Kiva mekko, tosi kaunis toi kaula-aukko!

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts