Supermarket style

Kesäkuu alkaa olla puolivälissä, enkä ole ostanut kuin pari hassua kesävaatetta. Itseasiassa en ole juurikaan shoppaillut toukokuun alun ja Irlannin reissun jälkeen! Onpahan ainakin tullut käytettyä kaikkia vaatekaapin perukoille unohtuneita rättejä, mutta nyt alkaa jo vähän tehdä mieli kaupoille. Onneksi saan vanhemmiltani hieman rahaa valmistujaislahjaksi, niillä voin sitten hyvillä mielin panostaa itseeni (osan laitan tietysti säästöön).

Ja kyllähän tuo kesävaatekaappi alkaa pikkuhiljaa kaivatakin täydennystä - jostain syystä olen aina löytänyt huonosti varsinaisia kesä- ja talvivaatteita, ja helpommin sellaisia "välikelin" vaatteita syksyksi ja kevääksi. Mutta yhden kivan löydön - toistaiseksi ainoan tässä kuussa ostamani vaatteen - tein sattumalta K-citymarketissa viime viikolla!
11 euroa maksanut trikootunika/-mekko on väriltään oikeasti lähempänä korallinpunaista, vaikka se näyttää kuvassa vaaleanpunaiselta. Tuo on muuten juuri sen mallinen vaate, jollaisia tykkään kesällä käyttää; rinta ja kaula saavat hieman aurinkoa, mutta maha piiloutuu kivasti väljän kankaan alle. Mekossa on spagettiolkaimet ja se istuu rinnan kohdalta hyvin. Tänään oli kuitenkin sen verran viileää, että yhdistin sen Seppälän mustaan neuleeseen. Sen verran lyhythän tuo on, ettei sitä paljain säärin viitsi pitää. Käytän lisäksi tuossa alla huomaamatonta pientä trikoohametta - muuten en ehkä uskaltaisi kumartua hirveästi julkisilla paikoilla, heh. Mukava löytö joka tapauksessa, ja vähän lisää väriä vaatekaappiin! Viime aikoina olen jostain syystä pukeutunut aika paljon mustaan, täytyy yrittää mennä taas vähän lähemmäs sitä fifty-fifty tilannetta: puolet eniten käyttämistäni vaatteista saa olla mustia, toisen puolen pitää olla värillisiä.

Oletteko te muuten tehneet hyviä löytöjä Citarista tai esim. Prismasta? Itse olen löytänyt CM:stä välillä jopa kivoja juhlamekkoja! (Esim. tämän postauksen alempi mekko ja tämä.)

In English: I haven't really been shopping lately, and my summer wardrobe is in desperate need of updating. However, I did find this cute coral tunic/dress from K-citymarket! AND it only cost 11 €. Who says you can't find nice clothes in a supermarket? ;)

Comments

 1. Löysin Cittarista kivan maximekon :) PS: Ja hyvältä näytät.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, minäkin katsoin viime käynnilläni, että siellä oli kivoja maxeja. :) Ja kiitos!

   Delete
 2. Vaatteita tulee harvemmin oikeastaan edes katseltua, en kyllä tiedä miksi... Mutta kenkiä olen kyllä löytänyt paljonkin. Nytkin siellä olisi Prismassa eräät ihanat... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse en ole tainnut myöskään katsoa Prismasta vaatteita moneen vuoteen, mutta meitä lähimmässä Citarissa ne on jotenkin sijoitettu sillä tavalla ovelasti, ettei niitä voi olla huomaamatta kun menee ruokaosastolle. :D Kenkiä olen myöskin löytänyt sekä Citarista että Prismasta, ja vieläpä erittäin edullisesti!

   Delete
 3. Itse Prismassa töissä olevana on tietty pakko kehua kuinka kivasti sieltäkin löytää kaikkea ja on myös isoja kokoja. Gossipin-mallistoa on ainakin suurimmissa Prismoissa myynnissä =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oi, enpä tiennytkään, että Prismasta saa Gossipia! Mutta tietysti, samaa S-ketjuahan se on kuin Sokos. :) Kiitos vinkistä, täytyypä katsastaa seuraavan kerran, kun tulee Prismassa käytyä.

   Delete
 4. HOK-Elannon alueen Prismojen tarjonta on todella heikkoa, mutta esim. TOKin alueella House-sarjaa on saatavilla jo hyvin. Eli perus hyviä vaatteita on tullut ostettua kyllä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meillä on tosiaan CM tuossa ihan lähellä, ja muutenkin tulee käytettyä Keskoa enemmän kuin S-ketjua... eli en oikeastaan tiedä, mikä Prismojen tilanne on täällä Pirkanmaalla. Pitää kyllä selvittää, saako täältä Housea tai sitä Gossipia Prismoista. :)

   Delete
 5. Replies
  1. En vieläkään voi uskoa, etten ole tullut ikinä Prismassa edes katsoneeksi, onko siellä Gossipia!

   Delete
 6. Kaunis asu ! Ihan lähellä ei ole isoja marketteja , joten harvemmin käyn niissä mutta muistelen joskus aikaisemmin tehneeni löytöjä CM.

  ReplyDelete
  Replies
  1. CM on kyllä mennyt tarjonnaltaan hyvään suuntaan, esim. ne Janina F -vaatteet ovat kivoja...mutta toisaalta, ne eivät ole enää ihan mitään älyttömän halpoja.

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts