Summer shopping

(English below)

Eilen tuli käytyä piiiitkästä aikaa kaverin kanssa Ideaparkissa! Täytyy sanoa, että shoppailusato oli tällä kertaa varsin hyvä. Aika monessa liikkeessä kesän alennusmyynnitkin olivat jo alkaneet! En tällä(kään) kertaa tee mitään ostosten esittelypostausta, vaan uutuudet esittäytyvät tulevissa asukuvissa. Tässä kuitenkin vähän esimakua...Shoppailuasuksi valikoitui tämä. Seppälästä keväällä ostetuista sinisistä farkuista on tullut ehdottomat suosikkifarkkuni - en tiedä mitä teen, kun ne aikanaan kuluvat puhki! Pitäisi kai ostaa toinen pari, nyt kun niitä vielä myydään. Persikanvärinen tunika on uusi, ja sekin on Seppälästä. Ostin sen viime sunnuntaina (tai no, äiti osti sen minulle, heh) ja se pääsi eilen ensimmäistä kertaa käyttöön.


Tykkään todella paljon tuon tunikan rennosta mallista. Ja taas löytyi vaate, joka on kerrankin tarpeeksi pitkä! (Hieman lyhyempi ihminen voisi varmaan käyttää tätä myös mekkona.)


Yllättäen tuo pitsikirjailu on mielestäni aivan ihana. En ollut aluksi ihan varma tuosta väristä - se oli jotenkin niin lähellä ihonväriäni, että se tuntui "yöpaitamaiselta". Nyt kun olen tottunut väriin, tykkään kyllä siitäkin. Toki tämä näyttäisi paremmalta, jos saisi edes vähän rusketusta pintaan... (Korvikset Forever21).

Hintaa tunikalla oli 24,95 €, aika perustasoa siis. Tämänkin kanssa olkaimettovat rintsikat ovat muuten ihan välttämättömät, ja kangas on sen verran läpikuultavaa, että en suosittele mustia alusvaatteita. :)

Sellainen shoppailuasu. Joko te olette ehtineet vierailla ensimmäisissä alennusmyynneissä?

In English: I went shopping with my friend yesterday, and found a lot of great stuff! You'll hear more about them later. However, I wanted to post a couple of pics of my shopping outfit. The peach-colored tunic (from Seppälä, 24,95 €) is new. I love that it's so relaxed, perfect for summer. However, if you plan on buying this, make sure you have a nude, strapless bra!

Comments

  1. Kaunis tunika ja toi pitsi osa on kyllä nätti. Sopii kivasti jakun kanssa :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts