My graduation dresses

Muutaman päivän blogihiljaisuus johtui siitä, että loppuviikko meni ensin valmistujaisjuhlien valmisteluun ja sitten itse juhlintaan. Täytyy sanoa, että tämä viikonloppu on ollut yksi elämäni parhaista: oli aivan ihanaa juhlistaa opintojen päättymistä ensin virallisessa seremoniassa yliopistolla (perjantaina) ja sen jälkeen kotona omien rakkaiden ja läheisten kanssa (lauantaina).

Ja koska minä olen minä, näitä kahta juhlatilaisuutta varten tarvittiin tietysti kaksi eri mekkoa. Kerrankos sitä, enhän minä nyt ihan joka päivä valmistu yliopistosta!


Perjantai-iltaiseen yliopiston tilaisuuteen olin ensin ajatellut laittaa jotain jo vaatekaapistani löytyvää, mutta törmäsin sattumalta torstai-iltapäivänä Indiskassa tuohon violettiin mekkoon, ja se oli rakkautta ensisilmäyksellä. En yleensä osta Indiskasta muuta kuin sisustusjuttuja, koska värikkäät ja eksoottiset printit eivät oikein istu omaan tyyliini. Nyt siellä oli kuitenkin vaikka kuin paljon ihania kesämekkoja, myös yksivärisinä! Hintaa tällä oli noin 30 €, eli ei mitenkään mahdottoman paljon. Parasta on kuitenkin se, että ilman juhlavia asusteita mekko toimii kesällä loistavasti myös arkikäytössä. (Kengät ja hiuskukka H&M, laukku lahja ystävältä, kaulakoru lahja mieheltä, huivi Indiska, sukkahousut Pirkka.)Lauantaina pääsin puolestaan vihdoin käyttämään aivan ihanaa Forever21:n mekkoa, jonka ostin Dublinista. En yleensä välitä kukkamekoista, mutta tuo on kyllä niin kaunis! JA kivan mallinen JA mukava päällä. Mielestäni tuo vyö, joka tuli mekon mukana, on myös todella kiva yksityiskohta. Kaveriksi tälle mekolle löysin valkoisen neuleboleron Seppälästä. Eikä tämänkään asun budjetti ollut mikään aivan älytön: mekko maksoi vähän alle 30 €, bolero 19,95 €. Olin erityisen tyytyväinen tuohon lauantain asuun - sain paljon kehuja, ja minulla oli koko päivän nätti olo. (Sukkahousut Lindex, korvakorut lahja mieheltä, kaulakoru ja kengät samat kuin edellä.)

Sellaisia kivoja kuulumisia tänne - upea viikonloppu juhlatunnelmissa ja kaksi uutta, nättiä mekkoa! Voiko nainen parempaa toivoa? ;)

In English: Since I had two graduation parties (an "official" one at the university on Friday, and a private one at home on Saturday), I needed two dresses. Naturally. The first one was a last minute purchase from Indiska (30 €). I really like the color, and I think I'll be wearing this one a lot during the summer! The second one is from Forever21. It might be my favorite dress ever - I love everything about it! And this one wasn't expensive either - also 30 €. 

I loved both of these outfits, and had an amazing time celebrating my graduation. Hope your weekend was lovely as well!


Comments

 1. Kaunis olet ollut! Ja onnea vielä kerran valmistumisesta muru <3

  ReplyDelete
 2. Kauniit asut molemmat ! Hurjan paljon onnea :)

  ReplyDelete
 3. Nättejä asuja ja onnea minultakin vielä kerran. :)

  ReplyDelete
 4. Paljon onnea! :) Mä tykkään ihan erityisesti tuosta asusta numero 2. Tosi kaunis. :)

  ReplyDelete
 5. Kiitos tytöt, olette ihania. :)

  ReplyDelete
 6. Paljon onnea valmmistuneelle! Ja mitä ihania mekkoja, kumpikin sopii todella hyvin! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään itsekin kyllä molemmista tosi paljon. :)

   Delete
 7. Onnea valmistumisen johdosta! :) Kertakaikkiaan ihana tuo kukkamekko boleroineen kaikkineen! Niin nätti! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä yksi kaikkien aikojen suosikkiasuistani. :)

   Delete
 8. onnea valmistumisen johdosta! Tuo kukkamekko on aivan ihastuttava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Heli! Pidän kyllä tuosta mekosta todella paljon, se oli hyvä löytö. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts