Mint & lace

Löysin serkkuni ylioppilasjuhlia varten vaatteen, jossa yhdistyi kaksi lempiasiaani: mintunvihreä väri ja pitsi. Yllättävää kylläkin, tämä kyseinen vaate on Seppälän Link-nuorisomallistoon kuuluva paita. Yleensä en edes kuvittelisi tuosta mallistosta löytyvän mitään minulle mahtuvaa sopivaa, mutta tämä väljä, L-kokoinen pusero todisti tuonkin luulon vääräksi.


Kuvat on otettu tyylikkäästi kännykällä hotellin peilin kautta, mutta kai näistä nyt jotain selvää saa. Yhdistin puseroon luotettavan Hennesin kynähameeni ja asustin mieheltä lahjaksi saaduilla Snö of Swedenin rannekorulla ja Espritin korviksilla (jotka eivät kylläkään kuvissa näy).


Sivustahan tuo paita on aika lyhyt, mutta tämäkin ongelma korjaantui alustoppia (Ginatricot) käyttämällä.


Tykkään kyllä todella paljon tämän puseron mallista! Varsinkin nuo hihat ovat mielestäni kauniit - ja lisäksi ihanan vilpoisat tällä helteellä. Hintaa puserolla oli muuten 17,95 € - ei paha, mutta ei mitenkään äärimmäisen edullinenkaan.


Siinä vielä kokovartalokuvaa. Tuo New Lookin hopeinen clutch on kyllä yksi lemppareistani, eikä vähiten sen takia, että sain sen syntymäpäivälahjaksi ystävältä. Tässä kuvassa olen näköjään vielä sukkasillaan (mustat sukkahousut olivat muuten virhe - meinasin paistua), mutta jalkaani laitoin Lontoosta ostamani Primarkin mustat baltsut.

Mitäs tykkäätte, toimiiko pitsin ja mintun yhdistelmä? Ja oletteko muuten viime aikoina tehneet yllättäviä löytöjä sellaiselta merkiltä / sellaisesta mallistosta, josta ette yleensä löydä mitään kivaa?

In English: For my cousin's graduation party, I wore this mint green top (Seppälä, 17,95 €), which I paired with my old H&M pencil skirt and a New Look silver clutch. I love the lace sleeves, and the overall look feels very light and summery.

Comments

 1. Tuo paita on ihanan värinen! Jonka lisäks toi laukku on kiva (8

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Olen kyllä edelleen aivan hulluna tuohon väriin. :)

   Delete
 2. ihana paita! täytyypä käydä testaamassa..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen! Siitä taisi olla muitakin värejä, muistaakseni näin ainakin jonkun hyvin samankaltaisen valkoisena...

   Delete
 3. Kivan värinen paita :) Sopii sinulle täydellisesti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Minttu on kyllä ehdottomasti yksi lempiväreistäni nykyään. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts