Midsummer's Eve

(English below)

Täytyy sanoa, että oli kyllä oikein mukava juhannusviikonloppu! Perjantaina olimme tosiaan mieheni kanssa ystäväpariskunnan luona grillaamassa ja saunomassa, ja eilen jatkettiin samaa hommaa kotosalla. Lisäksi on tullut nukuttua (ehkä vähän liikaa), herkuteltua (aivan varmasti liikaa) ja katsottua pari leffaa (molemmat hyviä).

Huomenna on sitten edessä taas paluu arkeen, mutta fiilistellään nyt vielä perjantaita parin kiireessä otetun "asukuvan" kautta. Pahoittelen huonoja teinipeilikuvia, aloin ottaa kuvia n. 10 minuuttia ennen kuin kaveri tuli hakemaan meitä illanviettoon...

Aattoillan asun teemaksi muodostui kullan ja turkoosin yhdistelmä. Ajatus lähti noista KappAhlin alekorviksista (5 €), joissa yhdistyvät molemmat värit. Tuo yksinkertainen trikoomekko (Ginatricot, 12,95 €) on viime tiistaisen Ideapark-kierrokseni satoa, ja viihdyin se päälläni oikeastaan koko juhannusviikonlopun. Tämäkin mekko on muuten erityisen kaunis selkäpuolelta; edestä katsottuna tavallisilta spagettiolkaimilta näyttävät olkaimet risteilevät nimittäin selässä aika hauskalla tavalla. En valitettavasti saanut itsekseni otettua kunnollista kuvaa mekon selkämyksestä, mutta yritän saada hovikuvaajani nappaamaan kuvan seuraavan kerran, kun käytän kyseistä vaatetta!

Myös tuo hiekanvärinen trikoobolero/neuletakki/mikälie (kuitissa luki muistaakseni "trikoovaate"...that's helpful) on uusi. Löysin sen Seppälän alesta noin kymmenen euron hintaan. Oli tuo riepu nimeltään mikä tahansa, se on aika kätevä kesävaate silloin, kuin kunnollinen neule tuntuu liian kuumalta, mutta paljain käsivarsin alkaa iltaa kohti paleltaa.


Näihin uusin hankintoihin yhdistin sitten tosiaan nuo KappAhlin korvikset, sekä Seppälästä ostetun käärmekaulakorun. Juhannuslookkini oli kyllä kaikin puolin aika rento; pidin meikin luonnollisena, ja kuten kuvasta näkyy, en tehnyt hiuksilleni yhtään mitään. Olisi tuntunut hieman hassulta vetää hirveät pakkelit naamaan ja pyyhkiä sitten ne kaikki pois ennen saunaan menoa.

Toivottavasti myös teillä muilla oli mukava ja rentouttava juhannus! :)

In English: This is what I wore on Friday, when I went to celebrate Midsummer with a couple of friends. We had planned a nice, relaxed evening (sauna, good food and drinks), so I wanted to wear something comfortable. The turquoise dress (12,50 €, Ginatricot) was perfect for the occasion - pretty but casual. I also wore a short-sleeved cardie (10 €, Seppälä) so that I wouldn't freeze in the evening, and accessorized with some gold and turquoise jewellery.


Comments

 1. Turkoosi on ihana väri sopii sinulle niin oivallisesti!

  Mukavaa juhannuksen jälkeistä aikaa eli uutta viikkoa ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkoosi on kyllä varsinkin kesällä tosi ihana väri, talvella taas en oikein osaa sitä käyttää... Mukavaa viikkoa sinullekin! :)

   Delete
 2. Oi miten kauniit korvakorut sinulla! :)
  xx J

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts