Flunssaa ja tavoitteita

Flunssa ei kyllä ikinä tule hyvään aikaan!

Toisaalta on kai onni onnettomuudessa, että olen kipeä nyt, enkä parin viikon päästä, kun juhlin valmistumistani. Mutta silti! Sen lisäksi, että kesäkuumalla on todella ahdistavaa olla sairaana, tekemättömät asiat kasaantuvat. Työhakemuksia pitäisi kirjoittaa, kirjat purkaa laatikoista ja laittaa uuteen kirjahyllyyn, ostaa kukat etupihan kukkalaatikoihin, siivota... no, suurin osa noista voi tietysti odottaa. En vain millään malttaisi levätä, kun muutakin puuhaa olisi tarjolla!

Mutta levätä täytyy, koska olen viime päivinä puuhaillut kaikenlaista ja juossut paikasta toiseen, flunssasta huolimatta. Ja se ei tietenkään ole edistänyt parantumista. Eniten tällä hetkellä harmittaa se, että hyvä liikuntaputki on taas katkennut taudin takia. Lenkkeilin parin viikon ajan joka päivä, mutta nyt olen  joutunut pitämään taukoa. Jännää, miten liikunta addiktoi nopeasti, silloin kun sen viitsii aloittaa. Minä niiiin haluaisin lenkille! Enkä vähiten sen takia, että elättelin toiveita parin kilon pudottamisesta vielä ennen valmistujaisia...noh, ehkä tähän ei maailma kaadu. Onneksi mekko on sopiva, vaikka en laihtuisikaan.

Itsetunnon kannalta on kuitenkin havaittavissa myös positiivista kehitystä! Kokeilin perjantaina erästä "tää on kiva sitten joskus kun laihdun" vaatetta, ja se mahtuikin yllättäen päälle!


Kyseessä on tämä Ginatricotin keinonahkahame, joka on välillä ollut...noh, aivan liian pieni. Nyt se kuitenkin sujahti päälle helposti, vetskarikin meni kiinni ilman ongelmia! Kuulostaa mitättömältä ilonaiheelta, mutta minua se piristi. Pahoitteluni muuten tästä kuvasta, olin juuri tullut suihkusta, sen takia punoittava, meikitön naama. Onneksi kuvanlaatu on niin huono, ettei sillä ole hirveästi väliä. :D

(Enpä olisi muuten ikinä uskonut, että julkaisisin kuvan itsestäni minihameessa, ilman sukkiksia...pieni edistysaskel itsetunnolle tämäkin!)

Toivottavasti flunssa väistyy pian, että pääsen taas lenkkeilemään. Minulla olisi vielä yksi "tavoitevaate", nimittäin nämä caprit. Ne olivat jo ostettaessa auttamattoman tiukat, nyt vielä tiukemmat. Jalkaan nekin kyllä menevät, mikä on plussaa. Mutta olisihan ne jalassa kiva pystyä myös hengittämään.

Mitään hirveitä laihdutuspaineita minulla ei edelleenkään ole, eikä tästä ole tulossa laihdutusblogia (terveisin nimimerkki söin juuri keksin, ja eilen sipsejä ja cokista). Lähinnä tavoitellaan sitä kuuluisaa hyvää oloa. Plus olen tällä hetkellä ihan oikeasti niin köyhä, etten voi hirveästi shoppailla...joten täytyy näköjään yrittää mahtua kaikkiin vanhoihin vaatteisiin. ;)

Mitenkäs muilla on lähtenyt viikko käyntiin? Toivottavasti ette ole joutuneet kesäflunssan uhreiksi, kuten minä!

In English: I've been ill for the last couple of days, which is extremely annoying because the weather has been great. Also, I haven't been able to go on my daily walks, and I really miss the exercise. However, I tried on my faux-leather mini (from Ginatricot) the other day, and it fits perfectly again! That was a nice boost for my confidence.


Comments

 1. Kesäflunssa on kyllä pirkuleen epämukava tauti, pikaista paranemista sinne!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tänään on onneksi jo parempi olo kuin eilen. :)

   Delete
 2. Mä niin kiitän onneani, että koin flunssan ennen näitä helteitä! Allergianuhaa on pitkin kesää ja sen vielä kestää, mutta flunssa... :x Paranemisia!

  Toi on muuten jännä juttu tuo minihame ja sukkikset, kotona saattaa katella peilistä itseään että joo, tottakai, looking good, mutta auta armias kun kuvaa pitäisi ottaa tai lähteä ilman niitä sukkiksia ulos! Ongelma on kai vaan pään sisällä. Koska en mäkään katso ulkona ihmisten alleja ja paksuja jalkoja, aattelen vaan, että vau, voikun itsekin uskaltaisin! :D Sitä ihmettä ei kyllä tule lähiaikoina tapahtumaan, että minihameessa ilman niitä sukkiksia tai leggareita ulos lähtisin, mutta siihen on silti hyvä pyrkiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sehän siinä onkin, jonkun toisen (itseni kokoisen) tytön päällä minihame ja paljaat sääret voi näyttää mun mielestä täysin ok:lta ja jopa tosi hyvältä, mutta itse sitä vaan kiskoo ne hiostavat sukkikset jalkaan kelillä kuin kelillä. Jotenkin siellä "ihmisten ilmoilla" tulee niin tietoiseksi jokaisesta muhkurasta, epätasaisuudesta ja arvesta... vaikka eihän niitä kukaan muu edes huomaa.

   Delete
 3. Mulla oli just luomen poiston takia 1,5 viikon liikuntakielto ja juuri kun on taas lupa liikkua, niin flunssa! Liikunta on vain niin ihanan addiktoivaa :) Tuo hame on kyllä tosi nätti ja onnittelut sen mahtumisesta \0/ se on maailman paras tunne, kun "sitten joskus" -vaate mahtuu päälle

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ei, toivottavasti sielläkin menee flunssa nopeasti ohi! Ja kiitos, se on kyllä aivan mahtava tunne. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts