Denim, lace and no make-up

(English below)

Vielä pikainen asupostaus ennen kuin lähden juhannuksen viettoon "maalle" (eli grillaamaan ystäväpariskunnan luo, joka asuu hieman kauempana keskustasta).

Tämä asu oli ylläni keskiviikkona, kun olin lähdin ystäväni kanssa erään kosmetiikkamerkin esittelyiltaan. (Merkin edustaja oli ystäväni sukulainen, pääsin mukaan sitä kautta.) Koska iltaan kuului kasvohoidon ja meikin tekeminen, lähdin liikenteeseen ilman meikkiä. On kyllä hassua, että nykyään meikittä liikkuminen ei ahdista enää juuri ollenkaan. Pari vuotta sitten en olisi voinut kuvitellakaan ottavani kuvia meikittömästä naamastani, saati julkaisevani niitä vapaaehtoisesti netissä...


Luonnollinen pärstä. (No okei, laitoin ihan vähän puuteria, ettei nenä kiiltäisi kuvissa.)



Lindexin musta t-paita on yksi Ideapark-ostoksistani. Sovitin sitä joskus aiemmin armyvihreänä versiona, mutta en tykästynyt siihen niin paljoa, että olisin maksanut siitä täyden hinnan. Nyt se oli kuitenkin alennuksessa puoleen hintaan, joten kokeilin tuota mustaa versiota, josta tykkäsinkin sitten enemmän. En nyt millään muista, paljonko tuolle jäi loppujen lopuksi hintaa (kyseistä paitaa ei ole enää Lindexin nettisivuilla, ja maksoin sen käteisellä enkä säilyttänyt kuittia). Veikkaan, että tuon alkuperäinen hinta oli se perinteinen 24, 95 €, jolloin se olisi alennuksen jälkeen ollut sen vähän alle 12,50 €.


Tykkään siitä, että paidan hihat ovat kokonaan pitsiä, eivät vain pitsikoristeiset. Tosin nuo hihat vaikeuttavat jälleen kerran rintsikoiden valintaa, koska esim. kättä nostaessa on se vaara, että liivit vähän vilahtavat kainalosta. Parhaiten tämän kanssa toimivat mustat, mielellään olkaimettomat liivit. Sikälikin hyvä, että ostin mustan version, koska en omista rintsikoita, jotka olisivat maastoutuneet yhtä hyvin vihreän paidan alle.

Toivoisin kyllä, että paita olisi ihan vähän pidempi edestä, ja kenties vähän istuvampi. Olisi varmaan pitänyt ottaa kokoa pienempi (tämä oli siis Generous-puolen XL, L olisi ehkä ollut passelimpi), mutta se olisi saattanut olla vielä lyhyempi, eikä kokoja ollut hirveästi jäljellä. No, kyllähän tämä pituudestaan huolimatta toimii ainakin hameen kanssa varsin hyvin!


Paidan kaveriksi pääsivät vanha farkkuhameeni (Seppälä), turkoosit ballerinat (Primark), Irlannista ostamani olkalaukku (Penneys), mustat legginsit sekä vanha lempparikaulakoruni (molemmat Seppälä).

Ei mitenkään ihmeellinen asu tällä kertaa, mutta mielestäni arkeen sopiva, mukava ja rento.

Nyt tämä tyttö suuntaa suihkuun, ja sitten täytyy alkaa suunnitella illan asua! Vaikka nyt ollaankin menossa vain kavereiden luo grillaamaan ja saunomaan, niin täytyyhän juhannuksena olla jotain kivaa päällä. ;)

Oikein rentouttavaa juhannusviikonloppua kaikille!

In English: Wednesday's outfit. I was going to this make-up demonstration with my friend, so I did not put any make-up on beforehand. These days I feel quite comfortable being without make-up in public, which makes life so much easier! I wore my new black t-shirt from Lindex (12,50 €) paired with an old denim skirt. I usually prefer longer t-shirts, but I could not resist the cute lace sleeves on this one. Plus, it was on sale!

Comments

  1. Thank you so much for your sweet comment! :) I love your shirt and leggings with this look! I hope you have a great day, and I am now following you. xx Pip

    Easy Outfits by Pip

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi, Pip! What a lovely comment. :) Hope you have a great day too, and thank you for following!

      Delete
  2. Ihanaa jussia! Ja kaunis olet ilman meikkiäkin :)

    ReplyDelete
  3. Kaunis kokonaisuus, tykkään kovasti!
    Hyvää Juhannuksen jatkoa! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos, Dahlia! Mukavaa juhannusviikonloppua sinnekin. :)

      Delete
  4. Tiedäkkö, koitin kans tätä paitaa armyvihreänä ja vaikka väristä kovasti pidänkin, niin jotenki se ei vaan sykäyttäny. Sitte koitin mustaa ja menin kassalle... :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aika jännä! Niissä on kyllä pakko olla jotain eroa, kun mullakin oli ihan samat fiilikset! Olisi mielenkiintoista kuulla, onko joku kokenut asian toisin päin, niin että musta ei sykäytä mutta armyvihreä toimii. :)

      Delete
    2. Mä koitin molempia samassa koossa ja jotenki musta tuntu, että se vihreä ei istunu käsivarsista samalla lailla. En tiedä sitte onko mitää perää, mutta siltä se tuntu! :D Mutta tuo musta on kyllä... <3 Mun irkkuvihreät farkut kiittää uudesta kaverista. :)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts