Shoes I can walk in

Taas kenkäpäivitys!

Kokeilen nyt tätä ajastettua päivitystä ensimmäistä kertaa. Ajattelin nimittäin tehdä vielä ainakin yhden päivityksen, joka ilmestyy tänne reissuni aikana, ettei teille tule liian kova ikävä minua. ;)

Huomaan joka kevät, että vaikka ballerinoja ja sandaaleja on kaapit pullollaan, järkeviä käyttökenkiä kesäksi ei taaskaan ole. Tennarien ostaminen ei herätä minussa samanlaista innostusta kuin naisellisten pikkukenkien ja saappaiden hankinta, joten haluan yleensä hoitaa sen nopeasti pois alta heti alkukesästä. Tällä kertaa mukavat ja sopivan näköiset tennarit löytyivät helposti.


Skopunktenin hyllystä hintaan 34,95 € löytyneet tennarit ovat makuuni sopivasti tummat ja sirot (tykkäisin vaaleista pastellikengistäkin, jos ne eivät likaantuisi niin helposti), mutta enkkulippukuvio ja niitit tuovat niihin kuitenkin oman jujunsa.


Minulla on hieman ristiriitainen suhtautuminen Skopunkteniin ja sen laatuun. Sanotaanko näin, että mielestäni sieltä kannattaa ostaa tennareita, ballerinoja yms. kenkiä, joiden ei ole tarkoituskaan kestää ikuisuuksia. Olen ostanut sieltä useammat tällaiset kangaskengät, ja ne ovat olleet todella mukavia ja kestäneet mainiosti sen yhden kesän. Toisaalta myöskin Skopunktenista ostamani valkoiset korkokengät menivät käytännössä pilalle jo toisella käyttökerralla. Loppujen lopuksi en ole kuitenkaan huomannut hirveästi eroa muihin halpismerkkeihin...esim. Andiamon oman malliston tuotteet ja Tapas-merkkiset kengät ovat elinkaareltaan mielestäni aika pitkälti samaa luokkaa. Meidän isojalkaisten hujoppien näkökulmasta katsottuna Skopunktenissa on muuten myös se hyvä puoli, että monista kivoisa malleista on saatavilla myös koko 42!


Suunnitelmissani on ostaa myöhemmin kesällä kunnolliset kävelykengät, joihin panostan rahallisesti hieman enemmän. Uskon kuitenkin, että näillä pärjätään siihen asti varsin hyvin!

Mistä te muut ostatte tennareita (jos sellaisia käytätte), ja onko teillä kokemuksia Skopunktenin kengistä?

In English: It's the same story every spring: I have a million pairs of ballet flats and heels, but no shoes for when I actually have to be on my feet all day. These trainers from Skopunkten are very comfortable, and they we cheap - only 34, 95 €. I hope they last at least for a few months before falling apart! ;)

Comments

 1. Oooh, ovatpa kivat! Pitää käydä itsekin tuolla Skopunktenissa vilkuilemassa noita :P

  Halpistennareita (ja ylipäätänsä muitakin kenkiä) käyttävä ihminen löytyy täältä. Kuten säkin sanoit tennareita ja ballerinoja on turha ostaa kalliimmalla, koska olivat kengät minkä hintaiset tahansa, ne kestää mun käytössä sen yhden kesän. :D
  Skopunkten ja h&m on sellaisia mistä löytyy juurikin kokoja 41-42 ja on edullisia, joten sieltä ostelen :) Myös Cittarin kenkäosastolta ja Prismastakin löytyy välillä kivoja ylläreitä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minäkin olen löytänyt monet kivat kengät Cittarista tai Prismasta! Niitä ei kannata muutenkaan väheksyä shoppailupaikkoina, koska sieltä saattaa löytää todella edullista, kivaa kosmetiikkaa, ja ainakin Cittarin tapauksessa jopa vaatteita. :)

   Delete
 2. Nätit ovat! Mä olen aika samaa mieltä Skopunktenin kengistä. Eivät minusta silti ihan huonoimmanlaatuisia halpiksiksi.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllähän se on selvää, että kalliimmat yleensä kestävät paremmin, mutta hintaansa nähdän Skopunktenilta löytyy kyllä välillä yllättävän ok tavaraa. :)

   Delete
 3. Mä ostan tosi paljon tarvitsemiani juttuja netistä. Ensin itää tietty tietää, mitä haluaa ja sitten vaan kyseisen kengän merkkiä ja malia googlettamaan. Yleensä netissä voi tehdä edullisiakin löytöjä, jos vaan on aikaa. Mainitsemassasi hintaluokassa oon saanut ostettua mm. converset ja vagabondin balleriinat. Tietty se on oma taiteenlajinsa, että löytää riittävän alhaisen hinnan ja järkevät postikulut samaan pakettiin.

  hilu.blogit.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika hienoja löytöjä olet tehnyt edullisesti! Varmasti netistä löytyy, kun vaan on kärsivällisyyttä ja taitoa etsiä. Itse en uskalla hirveästi tilata kenkiä sovittamatta, koska kokoni heittelee aika paljon mallien ja merkkien välillä. :/

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts