Perfect match

Tiedättehän sen tunteen, kun sovitatte vaatetta ja se istuu ja sopii aivan täydellisesti? Heti peiliin katsottuaan tietää, että tätä ihanuutta ei missään nimessä voi jättää kauppaan. Sellaisia vaatteita ei löydä joka viikko, joka kuukausi tai edes joka vuosi.

Minulle tapahtui tämä Dublinissa, kun sovitin Forever21:n punaista keinonahkahametta.Olin katsellut tuota hametta jo aikaisemmin nettikaupan puolella, mutta en uskaltanut tilata sitä, koska en ollut varma minkä kokoinen sen pitäisi olla. Onneksi niitä sattui siis olemaan liikkeessä, ja jäljellä oli vieläpä juuri sopiva koko. Tykkään tuosta hameesta aivan älyttömän paljon; tunnen oloni jotenkin itsevarmemmaksi se päälläni.  Eikä hintakaan ollut paha: 19,75 €. Ainoa miinuspuoli hameessa on se, että koska se on kynämallinen ja joustamatonta materiaalia, se yllä ei voi ottaa kovin pitkiä askeleita. Miehekäs harppominen ja bussille juokseminen saavat siis väistyä naisellisen sipsuttelun tieltä, mutta on se sen arvoinen! Jopa mieheni, joka ei yleensä ole kovin kiinnostunut vaatteista, myönsi hameen olevan kuin minulle tehty.

Yhdistin hameen tänään Primarkin kenkiin, mustiin sukkiksiin, Seppälän korviksiin sekä Ginatricotin ikivanhaan pitsipaitaan. Alustoppi on Onlyn, ja laukun ostin Irlannin reissulta Penneysiltä (Irlannin Primark) pakon edessä, koska mukanani olleesta käsilaukusta hajosi vetoketju. Onneksi löytyi kiva korvike, eikä tuo maksanut kuin 13 €.

Oletteko te löytäneet lähiaikoina vaatteita, jotka tuntuvat heti ensihetkestä lähtien juuri teille tehdyiltä?

In English: When I tried this faux leather pencil skirt on in Forever21, it was love at first sight. It just feels like it was made for me! And the price was not bad either: 19,75 €. The bag is also new. I bought it from Penneys when the bag I had with me in Dublin broke. I think this one is pretty cute, though - and it only cost 13 €.

Comments

 1. On kyllä ihana hame, juuri sinulle sopiva :) Nahka on niin trendikäs materiaalikin nyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Muutama vuosi sitten en olisi voinut kuvitellakaan pukeutuvani nahkaan, mutta niin sitä ihminen rohkaistuu vanhemmiten.:)

   Delete
 2. Tosi kaunis hame! Itsellä ollut ihan sama tilanne, että aiemmin en olisi ikinä voinut kuvitella pitäväni nahkahametta ja nyt sellainen löytyykin sitten kaapista :D Mulla on enemminkin kenkien kanssa tuo juttu, että niitä ei vain voi jättää kaupaan, jos ne tuntuu omilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Heli! Minulla on kyllä myös samanlainen tilanne kenkien suhteen. Nättejä ja mukavia kenkiä on vaikeaa löytää omassa koossani, joten tilaisuuteen on tartuttuva aina kun sopiva pari osuu kohdalle!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts