New Look Maxi

Eilen tuli käväistyä kaveripariskunnan hääjuhlissa Helsingissä, ja pääsin samalla testaamaan yhtä Irlannista ostamaani vaatetta.


Kyseinen vaate oli New Lookin "normipuolelta" löytynyt musta maksimekko, joka maksoi noin 25 €. Eiliset häät olivat kaveripainotteiset iltajuhlat, ja tämä mekko tuntui varsin sopivalta tilaisuuteen. En tuntenut itseäni yli- enkä alipukeutuneeksi ja minulla oli koko illan mukava olo. Kirjoitin muutama päivä sitten huonontuneesta itsetunnostani, ja eilenkin oli ehkä vähän sellainen "ää mä oon läski ja ruma" -fiilis, joten kokomusta asu tuntui sikälikin turvalliselta vaihtoehdolta. Mekko ei ehkä pääse täysin oikeuksiinsa kuvissa tumman värityksensä vuoksi, mutta siinä on kiva ja mielestäni vartalolle armelias leikkaus. Tykkään myös tuosta halkiosta; se tekee asusta hieman seksikkäämmän, koska muutenhan tuo on aika peittävä.

 Hieman väriä toin kokonaisuuteen asusteilla. Primarkin ballerinat osoittautuivat erittäin mukaviksi ja menivät kivasti yksiin H&M:n korvisten kanssa. (Bolero Seppälä, laukku ja hiuskukkanen H&M.)


Toinen uusi hankinta tässä asussa oli Seppälän alesta kolmella eurolla löytynyt käärmekaulakoru. Tykkään kovasti, hillitty mutta silti sopivan erikoinen lisä mustaan asukokonaisuuteen! Korviksissakin oli sopivasti hieman kultaa.

Mitäs tykkäätte tällaisesta vähän rennommasta hääasusta? Löytyykö teidän vaatekaapistanne maksimekkoja?

In English: I wore my new black maxi dress (New Look, 25 €) to a wedding yesterday. I think the cut of this dress is very flattering - too bad it does not show in the photos all that well, because of the dark color. I added a splash of color to the outfit using accessories. The turquoise flats (Primark) are super comfortable! The snake necklace is also a new purchase (Seppälä, 3 € on sale).

Comments

 1. Maximekko on välillä kiva ! Itsekin tilasin Ellokselta mustan maxin, jossa alaosa on läpinäkyvää ,aikas kivan näköinen sekin, niin kuin tuokin päälläsi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Hyvältä kuulostaa tuo sinunkin ostoksesi. Asukuvia pliis! ;)

   Delete
 2. Mulla on yksi maximekko, mutta vissiin oikeasti se ei ole maximekko muttakun mä olen niin pätkis ;) Viime kesänä lähdettiin aika extempore päivän varoituksella hotelliyötä viettämään ja mulla ei ollut mitään kivoja vaatteita kaapissa ja otin vaan jonku kauhtanan ja päätin, että yök en pue sitä ja kävin Lindexillä katsomassa koruja piristämään iltaa ja kuinkas ollakaan, siellä se musta mekko roikkui odottamassa minua ;) Siis aivan ihana päällä ja kyllä oli mukava ilta :) Oikeesti mä en saa illasta mitään irti jos on epämukavat vaatteet. Enkä osaa ottaa stressiä alipukeutumisestani tai ylipukeutumisesta, kai mä olen sisäisesti vaan niin hippi :D

  Kiva maximusta, uskon että oli kiva ilta ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mullekin se mukavuus on todella tärkeää, se vaikuttaa siihen itsevarmuuteenkin sen verran ratkaisevasti. Ja mun pitäisi ehkä myös ajatella vähän "hipimmin", välillä tulee otettua turhan paljon paineita siitä, että asu on tilanteeseen sopiva. Aika turhaa ressiä loppujen lopuksi. :)

   Delete
 3. Tosi kiva asu, tykkään paljon! :)

  http://vlittlethings.blogspot.fi/

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts