Gelly Hi-Shine Nail Paint by Barry M

Vaikka olen yleensä kova shoppaamaan kosmetiikkaa ulkomailta, Irlannissa en jostain syystä niin tehnyt. Ihme kyllä, ostin koko reissulta ainoastaan yhden kosmetiikkatuotteen. En nimittäin ollut ehtinyt lakata kynsiäni ennen reissua, enkä oikein osaa olla ilman lakkaa, joten sellainen oli hankittava.


Olin kuullut kavereilta kehuja Barry M-lakoista, joten ostin Bootsilta kyseisen merkin Gelly Hi-Shine lakan. Sherlockisti päättelin nimen perusteella, että lakan tarkoituksena on luoda geelilakkausta muistuttava kiiltävä pinta. Valitsin sävyn GNP11 (Dragon Fruit), koska se oli mielestäni ihanan kesäinen barbie-pinkki. Hintaa putelilla oli noin 6 €.Huonosta valaistuksesta johtuen lakan sävy näyttää näissä kuvissa paljon kylmemmältä, kuin se todellisuudessa on - ylin kuva, jossa pitelen pulloa, on lähempänä totuutta. Mutta ainakin näissä näkyy tuo kiilto! Tykkään itse juuri tuosta superkiiltävästä lopputuloksesta todella paljon. Jostain syystä pidän eniten kynsilakoista, jotka ovat joko todella mattaisia tai todella kiiltäviä. Kiilto on tietysti helppo saada aikaan myös päällyslakalla, mutta laiskalle kiireiselle ihmiselle tämä on erinomainen vaihtoehto. Tykkäsin myös lakan hyvästä pysyvyydestä, joten eiköhän täältäkin löydy nyt sitten yksi uusi Barry M -fani!

Onko muilla kokemuksia kyseisen merkin kynsilakoista?

In English: I didn't do much beauty shopping in Ireland - the only thing I bought was this Barry M Gelly Hi-Shine Nail Paint. I'm obsessed with the barbie pink shade, Gnp 11 "Dragon Fruit". (In the pictures it looks like it's a colder pink than it actually is - the first picture is probably closest to the real thing.) I also really like the glossy finish. Anyone else a fan of Barry M?


Comments

Popular Posts