Uusi koti, uudet kujeet...ja vaatehuoneet.

Täällä sitä ollaan, uudessa kodissa! Muuttohommat alkavat olla taakse jäänyttä elämää, mitä nyt muutama laatikko on vielä purkamatta. Olen jo nyt ihan rakastunut uuteen kotiimme - varsinkin siihen, että täällä on niin paljon TILAA. Tilaa olla, tilaa tehdä ja ennen kaikkea säilytystilaa. Aiemmassa kodissamme kamppailin sen kanssa, että tavaroille ei löytynyt järkeviä paikkoja, ja vaatehuoneessa piti säilyttää kaikkea muutakin kuin niitä vaatteita.

Enää ei tarvitse sitä murehtia. Uudessa asunnossamme on nimittäin kaksi (2) vaatehuonetta. Kaksi! Ja sen lisäksi vielä runsaasti kaappitilaa. Kyllä nyt kelpaa!Isompi, makuuhuoneen yhteydessä oleva vaatehuone toimii päivittäisessä käytössä olevien vaatteiden säilytyspaikkana. Lisäksi sinne mahtuvat mukavasti korut, alusvaatteet ja sukat, sekä muutamia mieheni tavaroita.


Toinen, hieman pienempi vaatehuone sijaitsee työhuoneen yhteydessä. Tänne päätyivät hieman juhlavammat mekot ja puserot, takit ja mieheni puku. 


Mikä parasta, myös laukkukokoelmani sai nyt ansaitsemansa tilan! Ihanaa, että niitä ei tarvitse pitää enää mytyssä yhdellä hyllyllä. Uudessa kylpyhuoneessakin on sen verran tilaa, ettei minun tarvitse enää säilyttää meikkejäni vaatehuoneessa, kuten ennen...Kahden vaatehuoneen lisäksi tosiaan muutakin kaappitilaa löytyy, joten miehenikään ei enää tarvitse säilyttää kaikkia vaatteitaan lipastossa. ;)


Loppuun vielä ensimmäinen uudella kämpällä otettu asukuva! Kännykällä peilin kautta kiireessä räpsäisty tosin. Huomasin muuten tänään yhden mielenkiintoisen jutun tuosta New Lookin hameesta...se ei oikein toimi kovalla tuulella. Marilyn-efektin kanssa saa olla aikamoisen varovainen! Terveisin nimimerkki "bussikuski saattoi nähdä hameeni alle". Mutta hieno se on silti! (Korvakorut ja paita Seppälästä.)

Siinä siis ensimmäiset kuvat uudelta asunnolta! Toivottavasti tuo säilytystila tuntuu vielä puolen vuoden kuluttuakin riittävältä... jostain syystä se tila aina tuppaa täyttymään, oli sitä kuinka paljon tahansa. 

Huomenna onkin sitten jo perjantai! Viikonloppu alkaa ja gradu lähtee esitarkastukseen. Nyt kun pahimmat opiskelu- ja muuttokiireet alkavat olla ohi, myös blogin päivitystahti todennäköisesti hieman vilkastuu. 

Mukavaa viikonloppua!

In English: We moved yesterday and I'm already in love with our new home. There is so much room for clothes! I have two walk-in closets! Let's hope that will be enough for a while. ;) 

Also, here's the first outfit photo taken at our new place. The purple shirt and the earrings are from Seppälä. I also noticed that the denim skater skirt (New Look) is not the best option when it's windy outside... I had to be  careful not to flash people! :D

Comments

 1. Iso vaatehuone se on haaveissa täälläkin, tosin kahta tuskin tulee koskaan (kompromissia asuma-alueen kanssa kun en suostu tekemään ;) ). Säilytystilaa ei varmaan koskaan ole liikaa missään asunnossa, ei ainakaan parin vuoden päästä muutosta.

  Hyvää alkavaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heh, sehän siinä on, että jos tilaa haluaa paljon niin joutuu ehkä tinkimään hieman asuma-alueesta; minullakin pidentyi bussimatka Tampereen keskustaan muuton myötä.

   Hauskaa viikonloppua sinnekin. :)

   Delete
 2. Ihanaa!!! :) Onnea uuteen kotiin! ❤ Säilytystila on ❤
  Pitäisi miehelle kyllä täällä markkinoida jotain säilytystilaratkaisuja, kun tuskin nyt heti ollaan tästä muuttamassa poiskaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) Kyllä sillä tilalla vaan on ihmeen paljon merkitystä. :)

   Delete
 3. Uusi asunto vaatehuoneineen kuulostaa ihanalta!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, sitä se kyllä on! Nyt joutuu tosin ehkä vähän tinkimään vaatebudjetista, koska hinku sisustaa uutta kotia on melkoinen. ;)

   Delete
 4. Blogissani on sinulle tunnustus ;-D.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, täytyykin mennä heti katsomaan! :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts