New favorite: Rimmel Apocalips

Pikainen postaus uudesta huulimeikkituotteesta, josta on pikkuhiljaa muodostumassa tämän hetken lempparini. Kyseessä on Rimmelin Apocalips -huulilakka.


Olen aina pitänyt huulikiilloista enemmän kuin huulipunista. Useimmat huulipunat tuntuvat minusta kuivattavilta ja "jähmeiltä" huulilla, mutta välillä kaipaisin kuitenkin huulimeikkiini hieman voimakkaampaa väriä. Sen takia kaikki tällaiset "hybridituotteet" (esim. Revlonin ColorBurst Lip Butter), jotka yhdistelevät punan ja kiillon parhaita puolia, kiinnostavat minua kovasti.  Apocalipsista olin lukenut sen verran positiivisia asioita blogimaailmassa, että "panostin" ja ostin sen Sokokselta ihan normaalihintaan, 9,10 €.


Sokoksen verkkosivuilla tuotetta kuvataan näin: "Huulipunan värikylläisyys yhdistettynä upeaan kiiltoon. Pitkäkestoinen ja hoitava koostumus." Mielestäni tuo kuvaus vastaa aika hyvin totuutta; koostumus on kuin huulikiillolla, mutta väri on huomattavasti peruskiiltoa intensiivisempi. Myös kesto on tavallista huulikiiltoa parempi, 2 tuntia menee helposti ilman korjailua. (Toki syöminen ja juominen haalistavat väriä nopeammin, mutta se nyt on odotettavissa kun puhutaan alle kympin tuotteesta.)


Valitsin itse sävyn 300 "Out of this world", koska se oli kivan pinkki ja minun makuuni tarpeeksi hillitty. Jos olisin hieman rohkeampi, olisin ehkä ottanut joko sävyn 303 "Apocaliptic" tai 400 "Big bang" - upeita, räiskyviä kesäsävyjä!

Suosittelen kyllä tätä kaikille, jotka pitävät huulikiilloista, mutta haaveilevat hieman intensiivisemmän värisestä huulimeikistä. Eikä hintakaan ole paha!

Meikäläisen tämän kevään pahin stressivaihe alkaa vähitellen helpottaa; tänään oli opiskeluaikani viimeinen luento! Loppuviikosta ehdin siis varmaan nappailla parit asukuvatkin. :)

Joko te olette kokeilleet Apocalipsia, ja oletteko muuten enemmän huulikiilto- vai huulipunaihmisiä?

In English: I wanted to say a few words about one of my favorite make-up products at the moment: Rimmel Apocalips Lip Lacquer. I'm not big fan of lipsticks, so I usually prefer glosses. I think this one combines the best of both worlds: it feels like a gloss, but the color is much stronger. My shade is 300 "Out of this world", but there were other great shades, too. I kinda want to buy all of them! Thank god the price is quite reasonable (9,10 €)...

Have you already tried the Apocalips Lip Lacquer?

Comments

 1. Näyttää kyllä tosi ihanalta! Mä olen vähän testaillut niitä kädelle kaupassa, ja mäkin olin vaikuttunut niiden pigmenttisyydestä. En vaan osannut valita, minkä valitsisin, joten jäi vielä ostamatta. :D Mutta jos niitä myydään laivalla, niin sieltä voisin ostaakin. Tai sitten myöhemmin ihan maista.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laivalta kannattaa kyllä aina katsoa, sieltä saattaa löytää kivoja juttuja ihan naurettavan halvalla! :) Mä suuntaan aina ekana laivalla tax freen kosmetiikkapuolelle, ja sielläkin vielä alehyllylle. :D

   Delete
 2. Onpas kivan näköinen! Pitänee käydä vilkaisemassa... Minä olen huulituotteissa semmoisten luonnolsten sävyjen ystävä, kiiltoina tai punina. Kirkkaan punainen on jotenkin niin kovin vieraan tuntuinen omilla huulillani, samoin muut kirkkaat sävyt :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse suosin yleensä tuollaisia melko vaaleita ja viileitä pinkkejä, sopivat mielestäni hyvin kalpean ihon ja tumman tukan kanssa. :) Käyttäisin kyllä mielelläni myös niitä kirkkaita sävyjä, mutta tulen niiden kanssa vainoharhaiseksi, koska mietin koko ajan, onko sitä huulipunaa hampaissa/leuassa/pitkin naamaa... :D

   Delete
 3. Olen tosi huono pitämään huulipunia, tuntuu, että huulet aina kuivuu. Huulikiiltoja jonkin verran, mutta useimmiten vain huulirasvaa (addikti!)
  Sinulle on blogissani tunnustus, käyhän noukkimassa ;)

  ReplyDelete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts