Military meets peplum

Huomentapäivää!

Tässä pikainen postaus eilisestä asusta. Pahoittelen muuten näitä lyhyitä, kiireessä tehtyjä blogipäivityksiä. Koska sekä gradun deadline että mahdollinen asunnon vaihto häämöttävät horisontissa, päiväni ovat tällä hetkellä aika täyteen buukattuja. Onneksi tämän kuun jälkeen stressi vähän helpottaa!

Tässä nyt joka tapauksessa asu, joka oli ylläni eilen, kun pistäydyin kaupungilla syömässä ystävieni kanssa:


Ainoa uusi juttuhan tässä asussa on tuo New Lookin Inspire-puolelta ostamani niittisomisteinen peplum-toppi (n. 15 €). Lontoon shoppailusatoa siis tämäkin! Olen jo pitkään halunnut hankkia vaatekaappiini jotain army-trendiin liittyvää, mutta esim. maastokuosi on tuntunut hieman liian vieraalta. Tämä yhdistää mielestäni mukavalla tavalla maskuliinisen khaki-vihreän naisellisiin elementteihin, kuten vartalonmyötäisyyteen ja peplum-helmaan. Toimii varsinkin punaisen huulipunan kanssa! (Hame H&M, sukkikset KappAhl, kengät Skopunkten, korvikset Seppälä.)

Mukavaa loppuviikkoa kaikille! Onneksi huomenna on jo perjantai.

In English: My take on the military trend - a stud shoulder peplum top (New Look Inspire, 15 €) with a black pencil skirt (H&M). Just add red lipstick and go!


Comments

 1. Itse olen vähän jännittänyt peplumeja mutta toihan näyttää kivalta ja toimivalta :)

  Hyvää viikonlopun jatkoa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tuo on kyllä kiva! Itsekin suhtauduin peplum-tyyliin aluksi epäilevästi, mutta sitten huomasin, että sopivan kokoisessa ja mallisessa topissa/mekossa se kyllä toimii, myös isommalla ihmisellä. :) Naisellinen siluetti + mahamakkarat piilottava leikkaus = aika hyvä yhdistelmä!

   Delete
 2. Mulla on toi sama toppi ja toi on kyllä ihana, en oo vaan keksinyt että millaset rintsikat sinne pitää laittaa alle kun aina näkyy ne reunat silleen läpi :/ hienosti oot yhdistäny ton!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Se on kyllä kiva, mutta onhan se aika vartalonmyötäinen, joten ihan mitä vain liivejä ei voi alle laittaa...

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts