Black lace from H&M

Vietimme eilen tyttöjen iltaa hyvän ystäväni kanssa, ja tuli käytyä pitkästä aikaa ihan yökerhossa! Oli kyllä hauskaa - musiikki oli sopiva sekoitus nostalgisia ysärihittejä ja uudempia biisejä, ja tanssin jalkani kipeäksi.

Lähdin liikenteeseen tällä kertaa klassisesti kokomustassa asussa.Ostin tuon mustan paidan (14,95 €) viime viikolla H&M:ltä, ja olen kyllä erittäin tyytyväinen siihen.  Pidän yläosista, joissa on v-pääntie, mutta sellaisia löytää nykyään harvoin. Lisäksi pusero on 100% pellavaa, ja sen vuoksi ihanan kevyt (ja kesäkuumalla varmasti vilpoisa) päällä. Ainoa miinus on se, että materiaali on melko läpinäkyvää, joten jonkinlainen alustoppi on välttämätön, ellei sitten halua tarkoituksella esitellä rintsikoitaan. Paita on saatavilla muissakin väreissä, kuten täältä näkyy. Olin muuten ihan varma, että kyseinen pusero oli H&M:n Conscious-mallistoa, mutta nettisivuilla sitä ei näköjään ole luokiteltu niihin. Ehkä se vain oli sijoitettu liikkeessä Conscious-vaatteiden viereen?
Tässä lähikuvassa näkyvät vielä paremmin nuo ihanat pitsihihat.

Nyt onkin sitten aika unohtaa juhlimiset hetkeksi, ja aloittaa muuton viimeinen vaihe: vanhan asunnon siivous. Huomenna puolestaan suuntaamme pariksi päiväksi Pohjois-Karjalaan vanhempieni luo. Ihanaa päästä maaseudun rauhaan rentotumaan!

Hauskaa sunnuntaita kaikille. :)

In English: I went out with a friend last night, and we really had a blast! My feet are sore from all the dancing. I wore my new H&M top (14,95 €) - I love the fact that it's a v-neck, and as you might suspect, I also really like the lace detail. 

Have a great Sunday!

Comments

 1. Kiitos kun kävit kommentoimassa blogillani :) Täälläkin näyttää oikein hyvältä, taidan jäädä seuraamaan jos vain tuo lukijat-gadget toimii. Ja jään toki muutenkin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva, kun tulit vastavierailulle! :) Ja tervetuloa lukijaksi. :)

   Delete
 2. Oikein kiva kokonaisuus, minä tykkään! Vielä parempi tietenkin, että on ollut hyvä ilta :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Oli kyllä mahtavaa. :) En ole ikinä ollut mikään hirveän innokas bilehile, mutta kyllä välillä on hauskaa lähteä tuulettumaan. Varsinkin, kun baari on siisti ja tyylikäs, ja musiikki toimii. :)

   Delete
 3. Musta on vaan aina tyylikäs ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä se niin on, varsinkin kun on ilta-asusta kyse. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts