100

Tämä on sadas blogitekstini! Sen kunniaksi selailin hieman vanhoja postauksiani, ja päätin julkaista kymmenen suosikkiani kaikista niistä asuista, jotka olen blogissani tähän päivään mennessä esitellyt. Kuvat eivät ole missään paremmuusjärjestyksessä, vaan ihan loogisesti vanhimmasta uusimpaan. Alkuperäiseen postaukseen pääsee päivämäärälinkkiä klikkaamalla.

Enjoy! 

Aika vahvasti kai tässä hameväkeä ollaan, kun yhdeksän kymmenestä suosikistani on hame- tai mekkolookkeja. Tämä postaus on muuten myös hyvä tapa sanoa näkemiin vanhoille tutuille kuvausmaisemille - muuttohommat alkavat huomenna, enkä luultavasti ota enää asukuvia tässä asunnossa. Yhden aikakauden loppu häämöttää!

Mikä näistä on teidän suosikkilookkinne? :)

P.s. Kiitos kaikille kihlajaisonnitteluista! <3

In English: To celebrate my 100th blog post, here's a collection of my favorite OOTD pictures! Which look is your favorite?

Comments

 1. Toisiksi viimeinen asu on ihan täydellinen :) Onnea sadannesta blogitekstistä! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tykkään kyllä itsekin siitä asusta tosi paljon. :)

   Delete
 2. Kivoja asuja, vaikea valita! :) Ton ekan kuvan bootsit on aivan mahtavat!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne oli kyllä niin ihanat, käytin ne kirjaimellisesti puhki. Vähän meinasi itku päästä, kun viime vuonna vihdoin jouduin toteamaan, ettei niitä enää saa millään käyttökuntoon... :/

   Delete
 3. Tunnustus! Olehan hyvä! :) Ihanan inspiroivia asukuvia ja sun asenne elämään tuntuu olevan aivan huippu, jatka samaan malliin! :) Tämän vuoksi siis: http://nappablog.blogspot.fi/2013/04/kiitos-laura.html

  ReplyDelete
 4. Kiitos visiitistäsi blogissani - tulin vastavierailulle, ja huomasin, että oon täällä muutamaan otteeseen käynyt aikaisemminkin :) Mun lempparit ovat toka ja tokavika kuva :)

  http://elisanelamaajatuunauksia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vastavierailusta! :) Tuo toisen kuvan hame on kyllä tosi kiva, vähän pieni tosin nykyään...toivottavasti pian taas mahdun siihen. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts