Shine bright

Kuten aiemmin mainitsin, tilasin ensimmäistä kertaa elämässäni H&M:n nettikaupasta kengät (joista tulee tänne juttua hieman myöhemmin). Samaan pakettiin mahtui kuitenkin jotain muutakin...


...nimittäin tämä jakku. Löysin sen sattumalta alennettuja tuotteita selatessani, ja se oli mielestäni kivalla tavalla "aikuisempi" iltakäyttöön sopiva vaate. Eikä hintaakaan ollut kuin 15 €!


Tällaiset vaatteet eivät yleensä ole "minun juttuni", mutta koska jakku oli niin edullinen, päätin että uskallan tilata sen silläkin riskillä, että se jää kokonaan käyttämättä. Loppujen lopuksi kuitenkin tykästyin siihen yllättävän paljon!  Täytyy tosin myöntää, että nuo pienet olkatoppaukset tuntuivat alkuun aika ahdistavilta, tuli vähän sellainen Dynastia-fiilis... mutta äkkiä niihin tottuu, ja kyllähän ne antavat vaatteelle ryhtiä.


Säihkyvän materiaalin vuoksi nimesin tämän tietysti heti "bling bling jakuksi". Vaikka ostin jakun lähinnä iltakäyttöä silmällä pitäen, voisin kyllä kuvitella laittavani tuon myös esimerkiksi lounaalle ystävän kanssa, jos sen yhdistäisi johonkin arkisempaan kuten farkkuihin ja mustaan t-paitaan. (Kengät Skopunkten, sukkikset KappAhl, hame H&M.)


Tuo jakun alla oleva tummansininen toppi ei muuten ole tainnut päästä blogiin aiemmin... ostin sen viime syksynä Sokokselta (alesta tietysti), ja siinä on mielestäni todella kaunis, puoliksi avoin selkä. Täytyykin muistaa ottaa joskus tuosta kuvia myös ilman jakkua.

Löytyykö muiden vaatekaapeista jakkuja?

In English: I ordered this shiny jacket from H&M on impulse - it's not really my usual style, but as it was only 15 € I decided it was worth the risk. I actually quite like it! Even though it's basically evening wear, I think it might also work for day if I dressed it down with jeans and a black t-shirt.

Comments

 1. Moi, kiva jakku, ei liian överiglitteri :D. Itse en ole löytänyt sopivaa jakkumallia, xl-koko ja jättimäiset rinnat rajoittavat aika paljon... neuletakki-linjalla mennään :)

  -Tuulis

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Tuulis! Kiitos kommentista. Tykkään itsekin siitä, että jakku kimaltaa kuitenkin kohtuullisen hillitysti, eikä se päällä näytä ihan diskopallolta. :D Rintavan naisen on kyllä varmasti vaikea löytää hyvin istuvaa jakkua, varsinkin Suomesta. Itsellänikin on monesti esim. paitapuseroiden kanssa ongelmia, vaikka poveni ei ihan mahdottoman suuri olekaan. Onneksi on myös tällaisia napittomia, auki pidettäviä jakkuja. :)

   Delete
 2. Goodmorning, Thanks for sharing...Yes You're right, the shine jacket is great on You!
  Fabolous look, so stylish, so charming, You have such Charisma and Power!
  Best
  Ciao

  ReplyDelete
 3. Täällä ilmoittautuu yksi jakkuhullu! Minä onnekseni mahdun H&M:n jakuista tiettyyn malliin, viimeisin hankinta on Ellokselta. Ilahduin oikeastaan heidän omista malleistaan noin kokojensa puolesta, muiltakin kehuja olen kuullut (istuu, ryntäät mahtuu ja hihat on riittävän pitkät, minulle vähän liiankin, onneksi on ompelukone).

  Tuo kimaltava jakku sopii minusta mitä parhaiten vaikka sunnuntai brunssille ystävien kanssa tai juurikin vaikka lounaalle! Se on kovin kaunis, eikä liian blingi :)

  Kivaa blogia kirjoitat, jään seurailemaan ja enemmän kuin mielelläni otan vastaan hyviä vaatteiden ostopaikkoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, ja tervetuloa lukemaan blogiani! :) En olekaan muuten vuosiin tilannut mitään Ellokselta, sitä voisikin kokeilla taas pitkästä aikaa...

   Delete
 4. Kiva jakku! Mulla on ihan sama ongelma kuin ekalla kommentin jättäneellä.. :/ Oikeasti tykkäisin bleisereistä yms. mutta niissä on aina jotain vikana. Hirveän harvinaista löytää oikein istuva malli, sellaisessa hintaluokassa että minullakin on varaa siihen.. :S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, Elena. :) Näyttäisi olevan aika yleinen ongelma tämä istuvan jakun löytäminen... :/ täytyy toivoa, että joku vaateteollisuuden kärkinimi eksyy lukemaan näitä kommentteja, ja huomaa markkinaraon. :D

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts