Overdressed

Kävin eilen keilaamassa, ja valitsin ylleni alla olevan asun. Ai miten niin olin ylipukeutunut keilaradalle...?


Totuus on, että olen järkyttävän huono keilaaja - toistaiseksi, sillä harjoitushan tekee mestarin! Voi olla, että yritin hieman kompensoida puuttellisia taitojani panostamalla ulkonäkööni. Ei kai sekään nyt väärin ole. Olen itse asiassa muutenkin sitä mieltä, että arkipäiväisistä puuhista tulee heti paljon hauskempia, kun tuntee olonsa nätiksi. En tietenkään tarkoita, että kaikkien naisten pitäisi lähteä pulkkamäkeen korkkarit jalassa, mutta itse olen ainakin paremmalla tuulella silloin, kun menen ruokakauppaan kivoissa vaatteissa ja sopivassa arkimeikissä. Toki välillä kuljen pitkin kyliä tukka hätäponnarilla ja kulahtaneet farkut jalassa, mutta jos vain on aikaa panostaa, kivat korvikset ja sipaus huulikiiltoa tekevät ihmeitä mielialalleni. (Salille tai lenkille en kuitenkaan minäkään varta vasten meikkaa, siinä menee raja.)


Anyhow, tässä asussa on taas vaihteeksi aika vähän uutta. Ainoa tämän vuoden puolella tehty hankinta on tuo neuletakki, jonka ostin Ginasta alkuviikosta. Tykkään tämän mallisista neuleista todella paljon, koska ne ovat niin helppoja - neuleen voi vain "heittää" melkein minkä tahansa topin tai paidan päälle. Huomasin myös hiljattain, että melkein kaikki omistamani neuleet ovat mustia. Vaalea väri on mukavaa vaihtelua, ja tekee kokonaisuudesta hieman keväisemmän. Ostin tämän yksilön myös lähitulevaisuutta silmällä pitäen - lähden viikon kuluttua Lontooseen, ja ajattelin yrittää pärjätä siellä nahkatakilla, minkä vuoksi tarvitsen takin alle hieman lämmikettä. Budjetti ei tähän neuleeseen kaatunut, sillä hintaa oli vain 10 €.

Muut vaatteet olivatkin sitten tosiaan vanhoja tuttuja: Hennesin kynähame, Skopunktenin kengät, KappAhlin sukkahousut ja Lindexin punertavan oranssi toppi, joka kylläkin näyttää näissä kuvissa ihan puhtaasti punaiselta. Asusteiksi pääsivät Seppälän korvikset, muistaakseni Hennesiltä ostettu hiuskukkanen, ja tuo ihana KappAhlin rannekoru, jonka olemassaolon olin unohtanut.

Nyt täytyy pikkuhiljaa siirtyä kylppärin puolelle värjäämään tukkaa, tyvikasvu alkaa olla jo ahdistavan näkyvä. Illalla olisi ohjelmassa stand up -keikka hyvässä seurassa.

Mukavaa lauantaita!

In English: This is what I wore last night to the bowling alley. I may have been a little overdressed... Oh well, I'm a terrible bowler, but at least I looked nice this time! The top (Lindex) and skirt (H&M) are old, but the cardigan (10 €, from Ginatricot) is new. I like the light color, because it makes the garment somehow less wintery for me. 

Hope you have a great Saturday night planned!


Comments

  1. Kiva asu ja sun viikonlopputekemiset kuulostavat myös hauskoilta :)
    Oon muuten huomannut ihan saman, itselle vain tulee niin hyvä fiilis, kun jaksaa vähän panostaa itseensä. :) Ei tarvii tehdä edes mitään erikoista, siitä tulee kuitenkin mukava olo, kun on kivasti pukeutunut ja kaunistautunut.

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Ja joo, ei tosiaan tarvitse olla mitään erityistä syytä siihen kaunistautumiseen, itse meikkailen ja sovittelen erilaisia kivoja asuja myös ihan kotona ollessani. :) Tykkäsin pukuleikeistä jo lapsena, enkä ole näköjään hirveästi muuttunut. :D

    ReplyDelete
  3. Ihana neule! ja sulle on haaste mun blogissa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! :) ja jee, pitääkin mennä heti katsomaan. :)

      Delete
  4. Itsekin tykkään tuon mallisista neuleista ja myös sellaisista, missä tuon etupuolen helmat ovat pidemmät kuin takana... Okei, olen huono selittämään enkä tiedä oikeaa termiä :D Mutta ne on kätsyjä, peittää sopivasti vatsamakkaran jos sellainen sattuu paidan läpi näkymään ja kaventaa myös luukkia :) Pitäis ostaa nyt kevääksi joku kirkkaan värinen neule, mullakin tuppaa kaikki neuleet olemaan mustia! :D Oikeita väripilkkuja siis suorastaan... *köh* Jotenkin aina kaupassa ottaa tottuneena niitä mustia vaatteita sovitukseen ja jopa kotiuttaa niitä ajatellen, että tämähän on monikäyttönen ja varmasti tulee pidettyä ja plaaplaaplaa. Ja niin tuleekin, mutta on ne vähän synkkiä kyllä :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jep, helposti se musta tulee ostettua, vaikka sen värisiä on kaapissa jo yllin kyllin. Ennen noin 90% kaikista vaatteistani oli mustia, mutta blogin myötä minusta on tullut rohkeampi värien suhteen. Tajusin kai jossain vaiheessa, että ketään ei ehkä kiinnosta katsoa kuvia pelkästään kokomustista asuista. :D

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts