In my blue jeans

Hei kaikki! Pahoitteluni tämän viikon hiljaiselosta. Tuntuu, että kaikki aikani on mennyt joko gradun parissa, tai reissua suunnitellessa. Lähden tosiaan ylihuomenna Lontooseen, ja täytyy sanoa, että vähän jo jännittää! Aikaisemmilla Englannin reissuillani olen ollut liikenteessä joko miehen kanssa autolla, tai isomman porukan mukana...nyt sitten pääsemme ystäväni kanssa seikkailemaan pääkaupunkiin kaksin. Ja seikkailua siitä varmasti tuleekin, koska kumpikaan meistä ei ole hirveän kokenut ulkomaanreissaaja... :D

Mutta pysytään nyt kuitenkin hetki vielä tässä päivässä, ja päivän asussa.


Aika huvittavaa, että melkein heti sen jälkeen kuin kirjoitin blogissa, että ostan aina vain mustia tai tummia farkkuja, menin ostamaan jotain aivan muuta...


Kokeilin näitä sinisiä kaunokaisia sattumalta Seppälässä, ja nehän näyttivät tosi hyviltä! Minulla on ollut aiemmin hieman huonoja kokemuksia Seppälän farkuista - napit ovat irtoilleet ja kangas on kulunut nopeasti puhki (jälkimmäinen on kyllä ollut osittain omaakin syytäni, koska minulla on taipumusta pestä farkkuja ihan liian usein). Nämä olivat kuitenkin niin taivaallisen mukavat päällä, ettei niitä voinut jättää kauppaan!


En tosin kotiuttanut näitä ensimmäisestä liikkeestä, jossa vierailin. Parikin eri myyjää joutui nimittäin soittelemaan useampaan eri Seppälän myymälään, ennen kuin minulle löydettiin Great Girls-mallistoa olevat housut tarpeeksi pienessä koossa - kerrankin näin päin! ;) Olisin varmaan mahtunut vielä yhtä kokoa pienempiin farkkuihin, mutta en enää vitsinyt alkaa metsästää niitä. Pakko myöntää, että tuli hyvä mieli; todennäköisestihän kyse on mallista ja materiaalista, mutta onhan se ihan kiva aina kuvitella laihtuneensa, kun "joutuu" ottamaan normaalia pienemmän koon. Hintaa housuilla oli 39,95 €, aika standardikamaa siis. Sentään olin liikenteessä oikeana päivänä, koska yli 40 euron ostoksilla (ostin lisäksi kuvissa vilahtelevan muovisormuksen, joka maksoi euron) sai 10 euron arvoisen etusetelin kaupan päälle.

Tässä huomaa kyllä taas omat ennakkoluulonsa, koska jotenkin ajattelin, että reiteni näyttäisivät vaaleaan kankaaseen verhottuna vielä tavallistakin paksummilta. Mutta nyt kun katson näitä kuvia, voisin vaikka vannoa, että näillä farkuilla on melkeinpä kaventava vaikutus! Johtuu varmaankin noista kulutuksista. Oli miten oli, tykkään kovasti! Täytyy vain toivoa, että nämä nyt sitten kestävätkin hetken.


Uusien housujen kaveriksi pääsi Forever21:n vanha pitsipaita (tuohon kuului alunperin vyö, mutta tykkään pitää sitä välillä myös ilman), jonka alle puin Onlyn mustan trikootopin. Sormuksen ostin tosiaan myös Seppälästä, ja rannekoru (Pieces) ja kengät (KooKenkä) on nähty blogissa aiemminkin.

Nyt alan kokkailla illallista, ja jatkan Lontoo-haaveilua! Yritän ehtiä kirjoittaa huomenna vielä nopean kenkäpostauksen, koska sen jälkeen tosiaan häivyn ulkomaille muutamaksi päiväksi. :)

 In English: As I have said before, I tend to only buy jeans in dark colors. However, this pair (from Seppälä, 39,95 €) was incredibly comfortable and cute! I just had to buy them. I actually think these are quite flattering, despite the light color. Today, I teamed my new jeans with an old lace top (Forever21) and some matching jewellery (ring from Seppälä, bracelet from Pieces).


Comments

 1. Oikein kivat farkut. Enpä taas tullut ajatelleeksi, että Seppälässäkin voisi olla kivoja farkkuja, sitä jumittaa ostamaan tietyistä liikkeistä ajattelematta ollenkaan, että jostain muualtakin voisi mahdollisesti saada :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Tuota jumiutumista tapahtuu kyllä helposti, itse ostin muutama vuosi sitten kaikki farkkuni Lindexiltä (olin silloin sen verran hoikempi, että mahduin helposti ns. "normipuolen" farkkuihin). Oli vain niin helppoa kävellä kauppaan, ja ostaa ne samanmerkkiset ja -malliset farkut. Asuttuani kauemmin Tampereella tajusin, että housuissakin löytyy oikeastaan aika paljon variaatiota eri kauppojen välillä, niin hinnan kuin tyylienkin suhteen. :)

   Delete
 2. Tosi kivan näköiset farkut! Kesällä minunkin tekee aina mieli pitää vaaleampia farkkuja :)

  ReplyDelete
 3. Ihana pitsipaita! :) Minä en vielä omista kuin yhden sellaisen ja himoitsen niitä lisää :'D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Nuo ovat kyllä kivoja, ja niitä on taas tullut paljon kauppoihin. :)

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts