Kevättä paidassa

Ulkona ei kyllä tosiaankaan ole kovin keväistä vielä - en varmaan ole ainoa, jonka mielestä tuo lumi alkaa olla jo vähän nähty juttu? Onneksi minulla on sentään uusi keväisen värinen halpispaita.


Mintunvihreää minulla, mikä yllätys! Mutta kerrankin Ginatricot on tehnyt mukavan perustrikoopaidan, joka on kivan mallinen (tarpeeksi pitkä, tarpeeksi avara kaula-aukko minun makuuni) ja lisäksi vielä kivan pehmeää matskua. Tuolla paidalla oli hintaa vain 12,95 €, ja värivalikoimassa oli muitakin oikein kivoja sävyjä. Voi olla, että käyn jossain vaiheessa ostamassa vielä pari, koska tuollaisia peruspaitojahan tarvitsee aina. ;) (Hame ja korvakorut Seppälästä.)


Toisena uutuutena mainittakoon kuvassa (puoliksi) näkyvä Glitterin kaulakoru. Olen jo kauan katsellut tuollaisia "kauluskoruja", mutta en ole löytänyt mieleistäni. Tuo näytti minun tyyliseltäni ja maksoi vain vajaat kolme euroa alennuksessa, joten pakkohan se oli ostaa...

Tämä jää nyt tällaiseksi supernopeaksi postaukseksi, koska olen aivan järjettömän väsynyt. Tämän viikon alkupuoli on todella kiireistä aikaa kouluhommien tiimoilta, mutta onneksi torstaina pääsee loppuviikoksi Pohjois-Karjalan vaaramaisemiin lataamaan akkuja. :)

Toivottavasti teillä on lähtenyt viikko mukavasti käyntiin!

In English: I love my new t-shirt from Ginatricot (12,95 €), as the color makes me think of spring. I think it looks especially cute with that necklace (3 €) from Glitter!

Comments

  1. Tuo väri on kyllä ihana, itse rakastan turkoosia ja vedenvihreää :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne ovat kyllä ihanan keväisiä ja pirteitä sävyjä!

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts