Synttärisankarin asu

Juhlistin viikonloppuna syntymäpäivääni, ja täytyy kyllä sanoa, että hauskaa oli! Pikkuruiseen asuntoomme oli illan parhaassa vaiheessa kokoontunut yhteensä 16 ihmistä, herkkuja riitti ja booli teki hyvin kauppansa...niin hyvin, että itse ehdin hädin tuskin sitä maistaakaan! Loppuillasta armahdimme naapureita, ja ilta jatkui läheisen yökerhon tanssilattialla. Kaiken kaikkiaan loistavat bileet - nauroin illan aikana niin paljon, että nuorruin varmaan enemmän kuin vanhenin.

Mutta sitten sitä asua!


Tämä on itse asiassa "feikki" kuva siinä mielessä, että otin sen jo ennen pippaloita, nähdäkseni miltä asuni näyttää kauempaa katsottuna (peileihinhän ei tunnetusti voi luottaa). Sukkahousujakaan ei ollut vielä jalassa! Tämä oli joka tapauksessa asuni myös sitten "virallisesti" lauantai-iltana, tosin hiukseni olivat huomattavasti nätimmin (ks. postauksen alin kuva). Sekä hame että satiinipaita ovat H&M:n plussapuolelta. Paita (19,95 €) on uusi, ja täytyy sanoa, että tykkään siitä aivan älyttömästi! Heti kun näin sen tiesin, että tässä se nyt on: meikäläisen synttäripaita. Tuo rypytetty pääntie on ihana, ja violetti väri toimi erityisen hyvin...


...tämän upean korun kanssa, jonka löysin KappAhlin alesta viime viikolla! Hintaa kaunokaisella oli vain 5 €. Hyvä niin, koska onnistuin synttäri-iltana astetta villimmän tanssimisen seurauksena rikkomaan sen. Hups! Onneksi se on poikaystäväni mukaan helposti korjattavissa, joten korun neitsytmatka ei jäänyt viimeiseksi.


Ranteeseen pääsikin sitten astetta kalliimpi koristus, nimittäin poikaystävältä joululahjaksi saatu Snö of Swedenin rannekoru. Aivan ihana! (Onneksi meidän parisuhteessamme joululahjat valitaan itse...ei ikäviä yllätyksiä aattona, eikä miehenkään tarvinnut hikoilla korutiskillä miettien, että mikähän noista nyt kelpaa vaimolle.)

Laukusta en sitten taaskaan muistanut ottaa kuvaa, mutta lisätkää ihmeessä kuviin sielunne silmin tämä Englannista ostamani ihanuus.


Tyytyväinen sankari täydessä tällingissä!

Siinä se sitten oli, tämän vuoden synttäriasu. Tykkäsin ainakin itse kovasti. Pari seuraavaa postausta käsitteleekin sitten tämän vuoden ensimmäisiä ale-löytöjä, joten stay tuned!

In English: This is the outfit I chose for my birthday party this year. The skirt and the satin top (19,95 €) are both from H&M+. I especially love the neckline on this top! (Necklace from KappAhl, bracelet Snö of Sweden.)

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts