Lauantai-illan säihkettä

Eilen juhlistettiin poikaystäväni serkun synttäreitä, ja taas yhdet juhlat olivat loistava tilaisuus ulkoiluttaa pinkkiä halterneck-toppia, jonka ostin joulukuussa Sokokselta.Anna Scott -merkkinen, pitkä ja erittäin avokaulainen toppi löytyi  tosiaan sillä samalla alerekkien penkomisreissulla, kuin aiemmin esittelemäni Soyaconceptin bolero. Topin hintaa en ikävä kyllä enää muista, mutta jotain 20 € - 30 € välillä se taisi olla (alennuksessa muistaakseni puoleen hintaan). Toppi on ihanan pehmeää ja laadukkaan tuntuista kangasta, ja sen leikkaus on mukavan armelias...varsinkin jos on menossa juhliin, joissa syödään paljon! (Kaikki oman lähipiirini juhlat.) 

Ainoa miinus on se, että ostin hieman liian ison topin, ja yläosan väljyys tekee kaula-aukosta hieman turhankin antavan. Yläosa pysyy kuitenkin napakasti paikallaan, kun topin niskalenkkiin tekee pienen solmun, joten tämäkin ongelma ratkesi helposti. Myös tuo neuletakki on muuten uusi, ostin sen Seppälästä pari viikkoa sitten. Maksoin siitä tuolloin n. 27 €, ja nyt se on tietysti alennuksessa, hmph. Toisaalta se ei harmita ihan hirveästi, koska tuohan nyt on tuollainen kiva perusvaate, jolle tulee aina olemaan käyttöä. (Kengät Skopunkten, farkut Seppälä.)


Pääsin eilen käyttämään ensimmäistä kertaa myös upeaa New Lookin clutchia, jonka ihana ystäväni Tanja osti minulle Englannista syntymäpäivälahjaksi. (Jos pidätte kauniista tauluista ja herkullisista kakuista, käykää muuten ihmeessä katsastamassa Tanjan nettisivut!)

Olen ihan hulluna tuohon laukkuun, ja siihen muuten mahtuu yllättävän paljon tavaraa! Laukku on kaiken lisäksi todella kevyt, ja pysyy kiinni kätevästi magneetin avulla.Eiliseen asuuni kuului myös pari uutta korua. Sekä korvikset että kaulakoru löytyivät KappAhlista. Ne sopivat niin täydellisesti uuden toppini kanssa, että pakkohan ne oli ostaa. Eikä muuten tullut kalliiksi; koska klubikortilla aletuotteista sai vielä 50% lisäalennuksen, kaulakorulle jäi hintaa 2,5 € ja korvakoruille 1,5 €. Tässä sen taas huomaa, että kyllä niitä kaiken maailman kanta-asiakaskortteja ihan oikeasti kannattaa hankkia!


Täytyy kyllä sanoa, että tämä kokonaisuus on yksi viime aikojen suosikkiasuistani. Minulla oli mukava olo koko illan, niin syödessä kuin tanssiessakin, eikä peiliin katsominen harmittanut edes kolmen aikaan aamulla, kun kömmimme kotiin. Ja olipa kyllä taas hauska ilta kaikin puolin!

Toivottavasti muillakin on ollut mukava viikonloppu. Hauskaa sunnuntaita!

In English: Last night I wore my new Anna Scott halterneck top with a cardigan and jeans from Seppälä. I just love the color of the top, as well as the soft material. I also adore my new silver clutch (New Look), which was a birthday present from my dear friend Tanja. The necklace (2,5 €) & earrings (1,5 €) combo from KappAhl is also a new purchase.

Comments

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts