Laiskottelua

Minun pitäisi olla tälläkin hetkellä gradun kimpussa, mutta sen sijaan eksyin ottamaan asukuvia, "ihan nopeasti vain". Huoh, joinakin päivinä sitä opiskelumotivaatiota (saati sitten inspiraatiota) ei vaan löydy sitten millään! Tässä nyt joka tapauksessa muutama kuva tämän laiskottelijan päivän asusta.

 

(Vakava asia tämä asukuvien ottaminen, ainakin ilmeestä päätellen.)Tuo tunika (Ginatricot / 10 €) on uusi, löysin sen alennusmyynnistä. Jostain syystä se näyttää näissä kuvissa hieman ruskeammalta kuin luonnossa; oikeasti se on hyvin pitkälti punaviinin värinen, mikä on tietysti aina plussaa (varsinkin jos sattuu rakastamaan punaviiniä ja olemaan pahamaineinen juomien läikyttäjä, kuten allekirjoittanut). Tunikassa on takaa pidempi helma ja lisäksi selässä kiva keyhole-mallinen leikkaus...valitettavasti olin yksin kotona (ja laiska), joten selkäpuolelta ei tällä kertaa tullut otettua kunnollista kuvaa. 

Toinen uutuus on tuo kaulakoru (Pieces/Vero Moda, 5 €), joka oli aivan pakko ostaa jo sen vuoksi, että se sopii todella hyvin tuon jo aiemmin esitellyn Snö of Swedenin rannekorun kanssa. Yhdistelemällä vanhoja vaatteita ja asusteita näihin pariin uuteen juttuun syntyikin jo ihan uudenlainen kokonaisuus! (Vyö Forever21 (paidan mukana saatu), legginsit Ginatricot (9,95 €), korvakorut Glitter ja neule Vero Moda /Only.)

Ja nyt sitten takaisin sorvin ääreen! Onneksi viikonloppuun on enää pari päivää. :)

In English: I found this burgundy dress/tunic on sale at Ginatricot, and just had to buy it. I love the color, and it was only 10 €. The necklace (Vero Moda / Pieces, 5 €) is also new - I love the way it matches my bracelet (Snö of Sweden).

Comments

  1. Ihanaa että sun graduntekoasu on tollanen kaunis! Itsehän kirjoitin oppariani collegehousuissa, hupparissa ja hiukset pystyssä :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, mä kirjoitan sitä yleensä koululla, sinne lähtiessä tulee panostettua vähän enemmän. Näköjään siitä laittautumisesta on tullut tapa, kun teen sitä myös kotiopiskelupäivinä. :D Mutta onhan se työnteko mukavampaa, kun näyttää hyvältä! ;)

      Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts