Harakan aleshoppailut

Alennusmyynnit alkavat olla lopuillaan, mutta minulla on edelleen muutama löytö esittelemättä. Tajusin juuri, että en itse asiassa ostanut tämän talven alesta juuri ollenkaan uusia vaatteita - ainoastaan pari paitaa ja tunikan. Mutta mitä koruihin tulee...


Voi olla, että vähän innostuin tuosta Hennesin "kaikki aletuotteet ota 2, maksa 1" tarjouksesta. Mutta hei, neljä paria korviksia yhteishintaan 4,90 €! Ja kyllähän koruja aina tulee käytettyä. Suosikkini ovat ehkä nuo siniset kivet, mutta noissa roikkuvissa, kultaa ja neonkeltaista yhdistelevissä koruissa on kyllä myös oma viehätyksensä! (En ikinä osaisi pukeutua kyseiseen keltaisen sävyyn, mutta asusteissa neon toimii hauskana väripläjäyksenä esim. mustaan mekkoon yhdistettynä. Hello 90's!)


Myös Seppälästä tarttui mukaan yksi kiva pari korviksia. Violetti on edelleen yksi suosikkiväreistäni niin vaatteissa kuin asusteissakin. Näille kaunokaisille jäi alennuksen jälkeen hintaa noin pari euroa.
Sitten vähän bling blingiä! Valitsin tämän rannekoru + korvikset kombon piristämään viime lauantain asuani (josta ei valitettavasti ole kuvia). Nämä korut ovat myös Seppälästä, mutta olin aivan vähällä kirjoittaa KappAhl, koska kävin lauantaina molemmissa liikkeissä, enkä millään meinannut muistaa, kummasta koruni ostin! Ainakin 90% varmuudella siis Seppälästä, heh... Nämä olivat myös parin euron luokkaa per kipale. 

(KappAhlista varmuudella ostettuja alekoruja olen esitellyt aiemmin täällä ja täällä.)


Lopuksi vielä asuste, jollaista en ole ostanut piiitkään aikaan. Ladylike -trendistä innostuneena hankin nimittäin itselleni hiuspannan! En yleensä oikein osaa pitää noita, koska minulla on jättimäinen pää täynnä viisautta, ja useimmat hiuspannat tekevät sen vuoksi kipeää. Tämä yksilö tuntuu kuitenkin ainakin ensimmäisten kokeilujen perusteella suhteellisen kivuttomalta. Plus, se on oranssi ja siinä on pitsiä. Voiko tyttö muuta toivoa? Tämäkin aarre löytyi Seppälästä, ja hintaa sillä oli n. 2 €. Alanko kenties toistaa itseäni...?

Sellaisia ihania turhuuksia minä ostin alennusmyynneistä tänä vuonna. Entäs te, tarttuiko haaviin hyviä alelöytöjä?

In English: I bought some new bling from the sales! The four pairs of earrings in the first pic are from H&M, the accessories in the other pictures from Seppälä. How about you guys, have you found any good bargains recently?

Comments

Popular Posts