2013

Vuosi vaihtui hyvän seuran, herkkujen, kuoharin ja rakettien parissa, ja nyt olisi sitten edessä paluu arkeen. Ei kuitenkaan kovin pitkäksi aikaa, sillä viikonloppuna juhlistetaan sitten meikäläisen synttäreitä! Sitä ennen kuitenkin pari kuvaa maanantai-illalta.


Uv-aaton asuni oli sikäli vähän "tylsä", ettei siihen kuulunut mitään uutta tai ihmeellistä. Halusin säästää shoppailurahaa synttäreitä varten, ja synttäriasuun tulikin tänään ostettua alennusmyynneistä yhtä sun toista kivaa. Vuosi vaihtui siis vanhoissa tutuissa rievuissa; Lindexin oranssi toppi, Seppälän vakioboleroni, Pieces rannekoru ja KappAhlin kaulakoru ovat kaikki vierailleet blogissa myös aiemmin. H&M:n musta kynähame (19,95 €) oli ainoa uusi ostos, ja sekin on lähes identtinen samaisesta liikkeestä viime vuonna ostamani hameen kanssa. Ostin uuden lähinnä sen takia, että olen käyttänyt edellistä todella paljon, ja se alkaa olla jo melkoisen nuutunut. Mahtava hame joka tapauksessa - on aina kiva löytää vaatteita, joita haluaa käyttää yhä uudelleen ja uudelleen. Myös tuo Lindexin toppi on kyllä todellinen löytö, väriltään ja malliltaan suorastaan täydellinen. Harmi, etten ole pitkään aikaan löytänyt Lindexiltä mitään yhtä kivaa...


Juhlan kunniaksi piti tietysti lisätä hieman kimalletta, niin kynsiin...


...kuin silmäluomillekin. Olin kyllä melkoisen tyytyväinen tuohon meikkiin! Vannon edelleen bilemeikissä Wet N' Wildin luomiväreihin, joiden pysyvyys on hintaan nähden mielestäni loistava. Uusi ihastukseni meikkipuolella ovat Sokoksella myytävät We Care Icon -merkin meikit, joissa on myös mielestäni hinta-laatusuhde erittäin kohdallaan. (Kuvassa kyseisen merkin Magnetic Lips huulipuna sävyssä 6.)

Tältä näytti meikäläinen, kun vuosi vaihtui. Tai no, jos ollaan ihan rehellisiä, seisoin tihkusateessa huppu päässä ja hörpin skumppaa suoraan pullosta. Mutta ainakin alkuillasta lookki oli tämä. :)

Hyvää uutta vuotta kaikille, kiva kun jaksoitte lukea höpötyksiäni vuonna 2012!

In English: Happy New Year! My outfit for the big night was quite boring, since I had not bought anything new, but I liked it all the same. The H&M pencil skirt (my second one in a row) and the lovely orange top from Lindex are still some of my favorites! Add some glittery make-up and I was ready to party.

Comments

 1. Ihanaa uutta vuotta sullekin hani! Ja kirjoitahan tänäkin vuonna lisää :)

  ReplyDelete
 2. Hyvää uutta vuotta! Kiitti hienosta blogista. T. Jenni

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Jenni! Hyvää uutta vuotta sinullekin!

   Delete

Post a Comment

Your comments are appreciated! <3

Popular Posts